MEDIJI OPTUŽUJU LOVRINOVIĆA ZA 500 000 EURA MITA OD BANDIĆA, A RUNTIĆ OPTUŽUJE NJEGA ZA NUĐENJE MITA

0
2269

Labilna Mostova trojka, odvjetnik Juro Martinović, ekonomist Ivan Lovrinović te osječki poduzetnik Ivica Mišić, doslovce je kupljena da pretrči na stranu HDZ-a, za sastavljanje, odnosno preslagivanje nove vlade nakon što se Oreškoviću izglasalo nepovjerenje od HDZ-a i SDP-a.

Svaki od njih trojice osobno je na ruke dobio po 500.000 eura! Keš je dao Zdravko Mamić, koji očito ima gotovinu zakopanu pod svakim hercegovačkim kamenom. Novac za mito trojici mostovaca od Zdravka Mamića je preuzeo njegov saveznik i partner u korupciji i izigravanju zakona, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, i pobrinuo se da stigne u ruke trojici kako bi izdali svoje dojučerašnje partnere.

Nimalo ne čudi da prljavi posao za koji bi se morali zainteresirati Uskok i Državno odvjetništvo odrađuju dugogodišnji saveznici, zagrebački gradonačelnik i hrvatski nogometni boss, koji su u međuvremenu u dva navrata Remetinec upoznali i iznutra. Obojica su očekivali pravosudnu aboliciju ako Karamarka i njegovu ekipu održe na životu, te preslože Vladu bez Mosta kao cjeline i, dakako, bez Tihomira Oreškovića.

Novac, funkcije i unosna radna mjesta danas se dijele na sve strane. No, Vlada je pala, pao je i Karamarko. Što to znači? Vratiti primljeni novac ili nastaviti služiti HDZ-u samo novom ‘gospodaru’ Andreju Plenkoviću?fb_img_1474212513657

Nitko ne voli vračati novac kada ga jednom uzme i logično je da su prihvatili sluganstvo. Brzo su registrirali stranku ‘Promijenimo Hrvatsku’ i sada igraju prljavu igru Trojanskog konja. Strateg stranke Lovrinović, čovjek malih mogućnosti, ali velikih ambicija, po zadatku se priklonio Živom zidu i Franku.

Za običnog promatrača i birača kombinacija je odlična kada bi igrali pošteno, ali oni koji uzmu novce ne mogu igrati pošteno već samo služiti i vezati konja gdje im gazda kaže. Oni igraju za sebe.

Građani također ne znaju da je na ovoj liniji i Vilibor Sinčić, odnosno Živi zid koji je spao na tri slova Sinčića, Ivana Pernara i Vladimiru Palfi. Oni odlično prikrivaju raspad Živog zida, a mediji su im, zahvaljujući Lovrinoviću, otvoreni.slinji

Svi izvorni razočarani aktivisti Živog zida prešli su u stranku ‘Slobodna Hrvatska’ čiji je predsjednik prof.dr.Dražen Dizdar.-tvrdi portal Istinom protiv laži.

 

runtavi– Krivo su me procijenili. Vidio sam, pukim slučajem, ono što nisam trebao – kako pod okriljem noći u stožer Živog zida stižu žute kuverte s novcem donatora kojih nema na službenom popisu. Da me ‘neutraliziraju’ poslali su mi profesora Ivana Lovrinovića i PR-ovca iz njihove stranke Promijenimo Hrvatsku koji se predstavio kao Nikša, prezime mu nisam zapamtio, da mi održe predavanje o važnosti treće opcije koju ne bih smio ugroziti. Nikša mi je dao ponudu koja se valjda ne odbija: ‘Na kraju kampanje dobit ćeš 100.000 kuna nagrade, a do tada petsto eura tjedno da imaš za troškove’, tvrdi Hrvoje Runtić, čiju cijelu ispovijest punu eksplozivnih detalja  iznosi  u Nedjeljnom Jutarnjem listu.