SDP ‘KULTURNOM REVOLUCIJOM’ NA FILOZOFSKOM FAKULTETU RUŠI VLAST I ŽELI OČUVATI PRIVILEGIJU PLJAČKE ZEMLJE

0
3619

Na Filozofskom fakultetu podršku “neokomunizmu i njegovom podmlatku ” za svoje ideološko proljeće – odnosno političke ciljeve aktivno daju podršku Pofuk, Ostoja, Urša  Raukar, Mijat Stanić,  Neven Budak,  Aleksandra Kolarić, Sarnavka, Sabina Glasnovac.
SDP-ljevičarsko društvo privilegija je u panici. Enormne plaće za trećerazrednu politiku, glumu, novinarstvo su u pitanju. Predavači poput Kapovića na tom fakultetu su u pitanju, jer taj čovjek nije upamćen po znanstvenom radu, već po podršci klanja na Križnom putu. On na taj način uči studente na fakultetu… ali nije sam. Studenti zadojeni komunističkim lopovlukom imaju plenume u 21 stoljeću, samo što na komunističke plenume ne mogu pozvati Staljina, Lenjina i Tita. Baš šteta…

Svita koja daje podršku plenumu studentskih bunđija ista je ona koja je rušila i vrijeđala ministra Hasanbegovića. Nije ovo borba za ideologiju, već borba za proračun, plenumaši, oni stariji, više neće moći pljačkati proračun udrugama, HAVC-om, svojom nekulturom u onoj mjeri kako su umjeli i sada huškaju plenumski podmladak, koji je novi temelj mržnje u zemlji. Njih stotinu  studenata želi maltretirati ostale studente. SDP se ne može nositi sa gubitkom izbora i sprema revoluciju i plenume lijenčina preko studenata…zavedeni i oni od sdepeovaca vođeni vjeruju u novu ‘kinesku kulturnu revoluciju’ preko tuđih sudbina.

Neki dan crveni primitivizam je pošarao kompletnu crkvu u Pazinu, i tu se vidjelo nebuloza o kapitalizmu po zidovim crkve. Zadojena i nepismena mladež piše gluposti o kapitalizmu, a na vlasti u hrvatskoj je crvena komunistička privredna elita od Todorića, Končara, Štroka, sin generala Miškovića glavni za INA-u u Mađarskoj, Zagrebačku banku donedavno je vodio Luković došao iz Jugobanke, sada vodi Jutarnji list, Vanja Špiljak, sin komunističkog vožda Mike Špiljka glavni je naftaš…o čemu ovi bedaki pričaju…o kakvom kapitalizmu, ovo kod nas je komunistička pljačka Hrvatske drugim sredstvima…u kapitalizam Hrvati odlaze, jer im je dosta pljačke, neisplate plaća…ovo je još uvijek zemlja neokomunističkih pljačkaša.

pernar-kao-titocvccfilokomunjarehasan-balkanski-ustanak-spojkadebilimirt2margetić partizanOliver-Frljic-o-rijeckom-uspjehu-Ovo-je-velika-pljuska-drzavnoj-kulturnoj-politici_ca_largelekovicpupovac-NOVOSTImalagurski i živi zid

Sve su ovo likovi iste kulturne revolucije, bolje njima, lošije nama…sada koriste kumrovečki učenici plenum studenta filozofskog fakulteta za svoj novi pohod rušenja vlasti i očuvanje pljačke proračuna.

HOP