BUSIĆ KOJI PROGONI POLICAJKE PO BANOVINI POBJEGAO JE U SRBIJU KOD ČETNIKA M. LINTE TRAŽITI ZAŠTITU

0
5697

BEOGRAD – Zamjenik predsjednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta primio je u petak 23. septembra u Narodnoj skupštini Republike Srbije pripadnika srpske nacionalnosti Milana Busića, koji živi u mjestu Staro Selo, opština Topusko, u Hrvatskoj. Glavni razlog prijema jeste činjenica da je Milan Busić više od mjesec dana izložen diskriminatorskom odnosu od strane pojedinih službenika policijske stanice u Vrginmostu, uključujući i zamjenika načelnika, kao i pozivima na linč i prijetnjama smrću na proustaškom portalu Hrvatskog oslobodilačkog pokreta, kao i na drugim portalima i raznim profilima na fejsbuku.-javljaju lažljivi srpski mediji.

Žgadija srpskih novinara i političara ugostila je pedofila, nasilnika, te osobu koja naziva hrvatske policajce povampirenim ustašama. I on je zbog takvog RJEČNIKA I DIJELA ugrožen. Stvarno zemlja luđaka. Dragane Iliću naš dopisniče, žalimo te što među takvim lažljivcima i idiotima uopće živiš. I divimo ti se.

Inače budale koje su napisale da skračenica HOP znači Hrvatski oslobodilački pokret je čista izmišljotina. Jasno piše; portal hrvatskih obrtnika i poduzetnika. Zamjenik glavnog urednika je Nenad Vlahović iz Srpske pravedne stranke, prema tome ne pišite gluposti. To što su i Srbi među nama realni ljudi znači samo da su Linta i njegova četnička bratja hrpa manipulatora, koji su prevarili Srbe, pa sada širenjem mržnje kod manjeg broja idiota mogu postići divljenje. Srbi koji su prebijani na granici od strane arkanovaca, pljačkani, nasilno naseljavani na Kosovo, te prevareni tijekom kupnje zemljišta u okolici Zemuna znaju što govorimo.

Kuda je Busić, nasilnik, koji tuče konobarice i siluje maloljetnice po Karlovcu mogao pobjeći? U Srbiju kod četnika Linte, koji koristi “ustašku riječ” DIJASPORA, Linta je Zamjenik predsjednika Odbora za dijasporu, da pukneš od smijeha. I riječi su ovi srpski jadnici pokrali od Hrvata. Nekada su se smijuljili tim riječima, a sada ih koriste. Baš ste jadni. Čak i riječ domovina i domovnica je ušla u srpski izričaj…e ljudska bijedo...

A sada o ugroženosti nasilnika i pedofila sa Banovine:

-Pa jebaću vam majku ustašku zaraženu sve do mog poslednjeg daha!!!”-napisao je M. Busić, četnik koji za sebe kaže da nije četnik, već srpski domoljub, koji za četničku kapu tvrdi da je srpska nacionalna nošnja, a o spolnom odnosu sa maloljetnicom iz doma u Karlovcu šuti…tako se ponaša “ugroženi”…

Ustaški portal priča da se povlačim i bojim nego naprotiv ja sad napadam svim silama i borim se protiv te ustaške podivljale bande kako portalske tako ove koja se tim diči i djeluje i ne sumnjajte da ću ikad stati pokleknuti ili se bojati vas jadnih ustašića koji prijetite!!!-tako se ponaša ustrašeni četnik. Tko njemu prijeti? Nitko! On svima…

Naš reformirani četnik bori se protiv nas ustaša kako kaže bijegom u Srbiju. Hrabro nema što. Čovjek nije četnik ali je otišao kod četnika broj dva iz” srpske vlade u izbjeglištvu Miodraga Linte”, čovjeka koji je iz velikosrpskog legla Perne, a Busić je iz okoline Perne. Busić živi u Hrvatskoj, ali je po zaštitu otišao kod četnika Linte u Srbiju.

Vaše ispitivanje je više ličilo na Gestapovsko nego na normalno za jednu demokratsku državu članicu eu.-dijeli lekcije ugroženi Srbin. I nitko ga ne proziva, što bi u normalnoj zemlji odavno bio pritvor.

Prijetnje ubojstvom policajki K.F., nazivanje načelnika policijske postaje Hrvatina ustašom, nazivanja portala za koji pišu bivši saborski zastupnik P. Kovačević, diplomat Antun Babić, član nacionalnog vijeća Srba  Nenad Vlahović, diplomirani novinar Beogradskog sveučilišta Dragan Ilić, magistrica Ingrid Runtić i novinarka Landeka je sramotno od jednog bijednika, kojeg se mora svaki normalni Srbin  sramiti. Mi smo Busiću hrvatski portal i za Hrvatsku, a to je puno šire i snažnije od ustaštva i zato puno opasnije za takve kao što si ti, što je pokazao domovinski rat ujedinjenjem svih snaga protiv kokardi i zvijezda petokraka.

Taj bijednik Busić, koji je dužan Romima po Topuskom, a vodi se postupak prema njemu i bratu za čistu pedofiliju u Karlovcu uvalio je i svoga kuma Bobića u četničko kolo, a koji sad trpi posljedice glupog pijanstva i Busićevih idiotarija.

Sam Busić toliko je ugrožen u Hrvatskoj da prima socijalnu pomoć, iako je njegova supruga  radila preko ljeta na moru, pa sada takva jedna lijenčina i neradnik predstavlja sebe kod Linte četnika kao primjer srpstva na Banovini. Zemljo otvori se.

Prepoznao je Linta niškorist kao što je i sam. U Srbiji nikada neće biti primljen Nenad Vlahović koji je više gladnih Srba i Hrvata nahranio nego što će ovaj četnik i totalni bezveznjak ikada. Zašto?

Zato jer Linta, Pupovac i Štrbac služe srpskim i hrvatskim elitama kao kaluni koji izazivaju sukobe kako bi sva pažnja bila skrenuta sa velike pljačke građana u obje zemlje. Tako i dodikov referendum će služiti za skretanje  pažnje sa najveće pljačke banaka i građana RS. Busić u Srbiji služi opet kao klaun koji će prikriti pljačku vučićevih poslušnika, odvlačeći pažnju i za sve okrivljavajući “USTAŠKU DRŽAVU”. Sve je to žgadija koja se obogatila i zajedničkim sijanjem mržnje u dvije države opstaje na vlasti. Svi oni koji se toliko busaju u prsa sa četništvom u Srbiji uglavnom su vezani na hrvatski kapital koji je preplavio Srbiju, ne zbog ustaštva, već zbog komunističkog lopovluka u obje zemlje.

SKANDAL: HRVATSKOJ POLICAJKI SRBI PRIJETE SUSPENZIJOM JER JE ISTRAŽIVALA ČETNIKOVANJE PO BANOVINI!

SRPSKI NACIONALIST BUSIĆ KOJI PROGONI HRVATSKU POLICAJKU JE SILOVATELJ MALOLJETNICE!

 

BIVŠA VJESNIKOVA NOVINARKA LJUBIČIĆ HUŠKA MEĐUNACIONALNE SUKOBE NA BANOVINI

HOP