KOMEDIJA: LEZBIJSKA ORGANIZACIJA ‘LORI’ POZIVA SVE RAVNATELJE ŠKOLA NA SEMINAR I EDUKACIJU

0
2705

Lezbijska organizacija Lori pozvala je sve ravnatelje škola u Hrvatskoj na edukaciju u svezi različitosti u spolnim odnosima, kao i stručne osobe u školama, vjerojatno se radi o samim psiholozima u Rijeku.

Image: 0189419565, License: Rights managed, Restrictions: EDITORIAL USE / 01 pics., Models Cara Delevingne and Ondria Hardin in a new image for Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss Blush Spring Summer 2014 ad campaign., Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.com, Balawa Pics

Za ovršene, gladne i upropaštene financijski nema edukacije, ali razlike u spolnom odgoju očito se masno plaćaju. Tradicionalna obitelj  nije trend opstanka, ali su istospolne zajednice diskriminirane…priča kojom se prodaje magla baš kao i sa ustašama i partizanima, samo kako  netko stvarno ne bi nanjušio veliku pljačku građana kao krucijalnu temu opstanka građana. Sjetimo se famoznog ljubljenja gejeva ispred katedrale, čiji je dolazak pred katedralu koštao 150000 kuna, bez usluge prijevoza i zaštite od policije…koliko bi takav performans spasio gladnih dječjih usta i užina u školi?

U svjetskim okvirima istospolne odnose se forsira kao paravan pljačke i progona stanovništva , što u znatno primitivnijem području naše regije bolje nadomještaju nacionalna mržnja, ustaše i partizani. Cilj je isti, skretanje pažnje sa pljačke građana na lokalnoj i globalnoj razini.

HOP