ČETNICI SRBIJE I C. GORE ZAJEDNO S KOZACIMA I BUGARIMA PRIJETE BOŠNJACIMA I HRVATIMA BiH

0
20812

Četnički pokret Srbije izdao je priopćenje povodom referenduma u Republici Srpskoj. Četnici obavještavaju Srbe što su poduzeli na pripremama za rat protiv muslimana u BiH. U nastavku prenosimo četničko saopštenje u originalnoj verziji:

“Povodom najave da će se referendum u Republici Srpskoj sprečiti makar i silom, što je nedvosmisleno pretnja ratom, Četnički pokret jasno i svim snagama podržava srpski narod u Republici Srpskoj da istraje u odbrani svojih prava i ljudskih i ratom dobijenih.

Pošto ove pretnje upućene od poturica i okupatora nisu bezazlene i trebaju se uzeti sa velikom dozom ozbiljnosti, Četnički pokret je mojom naredbom mobilizovan i dobrovoljci su spremni da na prve znake agresije na Republiku Srpsku stanu u njenu odbranu.

Formiran je štab koji koordinirano radi sa našim četnicima u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Kontakti sa kozačkim vojskama su već uspostavljeni po ovom pitanju a danas sam u Bugarskoj u Trojanskom manastiru dogovorio dolazak i Bugarskih dobrovoljaca iz bratske organizacije “Pravoslavna zora” pod komandom Živka Ivanova.

Sva će pravoslavna braća stati u odbranu Republike Srpske. Republika Srpska neće biti sama bez obzira na izdajničku politiku Aleksandra Vučića. I neka ovo bude jasna poruka svima i poturicama i šiptarima i ustašama i NATO okupatoru, da više nikada neće moći da se igraju sa srpskim životima i zemljama a da to ne plate skupo. Mi, Srbi, više nemamo šta da izgubimo, ovde počinje naša borba za povratak dostojanstva.“

ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA I 9. JANUAR, DAN REPUBLIKE SRPSKE!!!

Komandant Hadži Bratislav Živković ČETNIČKI POKRET”

Inače, Bratislav Živković je 2014. godine sa svojim četnicima ratovao za proruske snage prije 2 godine u Donjecku, u Ukrajini. Njegova četnička postrojba „Knez Lazar“ koje je bilo raspodijeljeno za vrijeme ruske aneksije Krima, odlikovano je od strane Ruske Federacije i Putina.

HOP portal