ĐAKULA PREDVODIO 4 SRPSKA PREDSTAVNIKA KOD VUČIĆA, TRAŽILI INFORMACIJU DA LI JE VUČIĆ DAO 250 000 EURA PUPOVCU?

0
1989
15.03.2016., Beograd, Srbija - Predsjednik Vlаde Republike Srbije Aleksаndаr Vucic sаstаo se sа predsjednikom Srpskog nаrodnog vijecа u Republici Hrvаtskoj Milorаdom Pupovcem. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Nezadovoljni srpski predstavnici iz Karlovca i Primorsko goranske županije otišli su na noge svome voždu Vučiću u Beograd potužiti se na autokratski način vladanja Pupovca. Đakula i ekipa iznijeli su pred Vučićevim savjetnicima niz nepravilnosti Milorada Pupovca, od pokušaja vladanja nad SNV-om, način kako neposlušnike miče sa pozicija, micanje neposlušnika sa pozicija NVS-a. Tiranin Pupovac sve teže opstaje na vlasti jer je sve više jasno da on ništa ne čini za Srbe u Hrvatskoj, već samo izigrava klauna koji sije hrvatsko-srpsku mržnju, a time itekako pomaže pljačkaškim elitama u obje zemlje, koje narodu zabavljenom mržnjom izmiču milijune eura ispred nosa.

Indikativno je i to da ih sam Vučić nije želio primiti. Isto tako delegacija Srba tražila je od vučićevih savjetnika informaciju da li je Pupovac dobio 250 000 eura od Vučića za provođenje svoga plana teroriziranja Srba u Hrvatskoj. U delegaciji srpskih nacionalnih vijeća bili su Rašula iz vijeća Srba Istre, Radmanović iz vijeća  primorsko goranske županije od značajnih predstavnika, a radi se o ljudima na koje pupovčev projekt ne računa. Vučića su posjetili predstavnici Srba iz četri županije, Istarske, Karlovačke, Požeške i Primorske županije. Pupovac je iz tih županija istjerao gotovo stotinu Srba iz vijeća,a kojima je dosta njegove tiranije i postavio je na njihova mjesta svoje povjerenike. U SNV-u je na taj način isto želio dobiti kontrolu protjerivanjem nepoćudnih Srba, jer su mnogi vijećnici istjerani, a koji bi u SNV-u glasali protiv Pupovca.

Odlasci Srba u Beograd su znakoviti, jer i dalje Hrvatsku ne doživljavaju kao svoju zemlju.

HOP