‘Globus’ ekskluzivno ‘otkrio’ da je Palfi lažirala priču o diplomi, našu vijest staru tri godine

0
2774

U Globusu ovih dana izlaze stvari o Živom zidu koje smo mi objavili prije tri godine. Zašto baš ovih dana? Vrlo jednostavno, novinarstvo u Hrvatskoj se radi onako kako vjetar puše. Prije izbora vodeći portali i tiskovine su navijali za prevarante iz Živog zida jer su mislili da će sigurno SDP pobijediti, a onda će DORH presuditi kako vjetar puše i sve grijehe oprostiti prostacima i prevarantima iz Živoga zida…ipak dogodilo se suprotno. I sada isti ti novinari otkrivaju toplu vodu o Živom zidu kako bi se dodvorili HDZ-u.

-Prije tri godine bila sam u Živom zidu dva mjeseca i tada je Palfi pričala da ima završeni fakultet građevine, ali da sa njim može obrisati guzicu. Bilo mi je to čudno, a još više kada nije htjela svoju spremu staviti u životopis, “jer kao to nije važno”. Shvatila sam da je taj fakultet je samo priča – prisjetila se Ingrid Runtić toga vremena.

O izderavanju na Sinčića od strane lažne “inžinjerke građevine” Palfi baš smo saznali od I. Runtić, koja se vozila sa njima u automobilu slušala vrijeđanja Sinčića, zbog jezivo nesigurne vožnje. Sve smo to objavili prije tri godine. O njenoj prošlosti isto smo prije dvije godine pisali; da je zajedno s majkom bila više puta uhićena u krađi u supermarketu, izvrijeđala vlasnika građevinske tvrtke gdje je radila, a isto tako da u njenom dosjeu stoji krađa u butiku, lokacija Stenjevec. Globus sada “ekskluzivno” od kada je SDP izgubio izbore, počinje pronalaziti vijesti tri godine stare o Palfi. Palfi ipak zna od kuda vjetar puše i pritišće Mirjanu Rakić da zabrani naš portal…međutim, zaboravlja da je broj svjedoka porastao.

I dok Narod, Nacional i Kamenjar kopiraju naš dizajn, neki drugi portali vijesti stare par godina, objavljene uprvo na našem portalu, sada, tri godine kasnjje, predstavljaju kao ekskluzivu…

HOP