PUPOVAC POSTAO SUMNJIV SRPSKIM TAJNIM SLUŽBAMA ZBOG SVOG DJELOVANJA U HRVATSKOJ

0
5372

Nakon nešto manjeg potresa u tzv. srpsko-hrvatskim odnosima u svezi špijunske djelatnosti oficira srpske vojske za hrvatske interese, naš portal saznaje kako je glavnina akcija srpskih službi zapravo okrenuta prema Miloradu Pupovcu, za kojeg se osnovano sumnja da igra već duže dvostruku igru iako je bio instruiran za velikosrpske interese. Vučićeva klika bila je bijesna kada je upropastio projekt jedine srspke banke u Hrvatskoj, Tesla banku, što je prelilo strpljenje sa njim. Od tada se budno prati svaki njegov pokret.

Na Pupovca se sumnja da je svojim nedjelovanjem itekako pomogao nestanku Srba sa područja oko beknovačkog područja , ravnih kotara, baš iz kraja od kuda i sam potiče. Na mnogim mjestima gdje je bila obnova u tijeku nisu se stvorili uvjeti za život, odnosno radna mjesta, po Lici su lutale darovane krave u stočni fond, kojima se htjela pokrenuti proizvodnja, u toj priči sudjelovao je i Pupovac, u karlovačkom kraju umro je Srbin povratnik u svinjcu čekajući obnovu kuće i pomoć Pupovca, a sve se pokrenulo inicijativom lokalnog radija koji je pritisnuo Pupovca, u Benkovačkoj općini svega 4.5%  povratnika živi po srpskim statistikama, 2500 Srba vratilo se natrag u Srbiju. U Bjeljini i Brgudu po tim informacijama živjelo je 1500 osoba, dok danas u ta dva naselja žive 32 osobe. Čini se da Pupovac služi elitama za skretanje pozornosti sa pljačke u regiji, za to je obilato financiran i zaštičen, ali od njega imaju najmanje koristi oni koji ga biraju. Zbog toga je na udaru. Novac koji dobiva od srpske države navodno koristi za mito u pravosuđu i medijima, kako bi sebe prikazao poštovanim čovjekom.pupi mali

Hrvatska država da je htjela odavno je mogla riješiti slučaj Pupovca. Srpska država odavno je mogla shvatiti da Pupovac ne čini ništa za Srbe u Hrvatskoj. Obje zemlje imaju očito isti interes. U to smo se uvjerili preko slučaja Vlahović. Jedini pravi svjedok protiv Milorada Pupovca postao je plijen lokalnih sudaca i odvjetnika, koji mu tužbama za duševne boli Milorada Pupovca žele opljačkati i oduzeti imovinu, kao što su građanima redovito pljačkali preko RBA zadruga i tzv. švicaraca. Na taj način mu žele začepiti usta. Koliko je Vlahović bitan jasno je iz velike zaštite našeg pravosuđa u slučaju Pupovac. On je ključ koji otkriva zavjeru. Pljačka dviju elita koja je očito koordinirana, a četništvo folklor za zabavljanje javnosti.

Vlahovića pravosuđe želi proglasiti klevetnikom, a Pupovca prepunih džepova žrtvom. I kada to shvatimo, jasno je saznanje da država iz nekog dobrog razloga štiti Pupovca godinama, a srpska daruje novcima da Srba u Hrvatskoj ne bude. Igrokaz u kojem je Pupovac nacionalist sve manje je uvjerljiva, Pupovac je projekt vladajućih lopovskih elita, koje preko njega osiguravaju svoju pljačku i opstanak. Zbog toga je nedodirljiv i može lupetati svašta, raditi brošure sa nepoćudnim novinarima, prozivati za ustaštvo, izrugivati himnu u svome listu, plaćati novinare za smiješnu nakladu da bi širili mržnju…Ipak u jednom se prevario. Dio srpske tajne službe krenuo je u čišćenje srpske obavještajne zajednice, kako bi Vučić izgubio dio moći. Prvi klip podmetnut pod kotače Vučića je bio Dodik, sada je na red došao i Pupovac. Sve iz razloga potpadanja Srbije pod utjecaj najmoćnije zemlje svijeta.

-Prema novim odredbama Izbornog zakona, koje je tražio Pupovac, a na njih pristao HDZ, tri mandata u Saboru dobiti će ona srpska stranka sa najviše glasova u svim izbornim jedinicama. Prevedeno u praksu: Milorad Pupovac i njegova Samostalna demokratska srpska stranka, kao što rekoh gore, predstavljaće Srbe i u Saboru i van njega sve dok to budu hteli.
Ili dok bude Srba u Hrvatskoj, a njih je sve manje. Iseljavaju se, umiru ili pretapaju u Hrvate.
Nije daleko dan kada će se jedini Srbin u Hrvatskoj zvati Milorad Pupovac i to će biti Pupovčev najveći uspeh i najveći poraz.-zaključio je savjetnik nekadašnjeg predsjednika vlade Srbije Dmitrović.

Što je Srbija najviše zamjerila svojem pulenu kojem daje novac, organizira autobuse za glasovanje u Hrvatskoj?

Ostao je u Vladi Hrvatske poslije hrvatskog priznavanja nezavisnog Kosova, i nakon što se Hrvatska sama prijavila da u Haggu svjedoči u korist Prištine, a protiv Beograda.
Nema te uvrede i tog poniženja koje će Milorada Pupovca i njegovu malobrojnu družinu izvući iz crnih limuzina Vlade Hrvatske.-kažu srpski analitičari o svom srpskom predstavniku.

 

Hrvatske pozitivne snage u politici sada su na potezu da konačno se same riješe dvostrukog igrača Pupovca i ispumpaju sav mulj korupcije u vlasti i pravosuđu i tako pokažu svoju vodeću ulogu u regiji.

HOP