Pupovčeva družina : SAŠA MILOŠEVIĆ (ex diler droge) U SRPSKOM NARODNOM VIJEĆU IMA PLAĆU 11.577 KUNA!

0
8907

SNV je postao sredstvo bogaćenja. Odbačeni novinar HRT-a, sa sasvim prosječnim učinkom postao je desna ruka Pupovcu. Glavna faca gradskog vijeća Srba grada Zagreba već 6 mjeseci nije sposoban iznijeti u javnost financijsko izvješće zatraženo od njega, ali je sposoban uzimati plaću koja se većinom dotira iz hrvatskog proračuna. Treba isto naglasiti da pupovčeva mreža ide preko miloševićeve ex žene i drugarice Sanje Corazze , godinama urednice na HRT-u, koja je od lektorice postala urednica, a sada i pomoćnica u emisiji JNA novinara Ace Stankovića, “Nedjeljom u dva”. Nije jasno što će pomoćnik za emisiju površnog novinarskog lažiranja, osim što mu ista plasira “istraživanja” sa Indexa, Igora Mirkovića pod budnim okom famozno dlakave Tene. JNA Aca nije u stanju niti sat vremena sam riješiti…

Tek neki dan smo dobili izvješće za podizanje novca sa bankomata SNV karticom i to je prestrašno kako se troši novac, gotovo 450000 kuna potrošeno je u jednoj godini novaca sa bankomata, a tek 20% novca je opravdano. Čekamo Miloševića da i on javnosti da na uvid stanje financija, kako bi i njegova ljubav prema srpskom narodu i hrvatskom proračunu bila jasna.

Zato je Pupovac toliko navijao za SDP prije izbora, jer je u mandatu baš te vlade haračeno po bankomatu, dok narod gladuje i iseljava iz zemlje. Čak prema pričama Srba iz Vukovara svatovi srpski su dobivali od 3000-5000 kuna. Naravno samo probrani kadar… za to vrijeme Pupovac samo po koju kilu kukuruz ili pivu daje svojim gladnim biračima.

Sada se pridružio HDZ-u kako bi sakrio svoju lopovluk. Već godinama pomoćnik ministra uprave je njegov rođak. U principu Pupovac radi što želi u Hrvatskoj, a kada pofali novac brže bolje dođe pred Vučića kao ugroženi Srbin u Hrvatskoj. Zato je jedan dio srpskih predstavnika Istre, Kvarnera i Karlovca otišao provjeriti kod Vučića koliko je novaca Vučić isplatio Pupovcu, a govori se o sumi 250 000  eura…

Na kraju je kao veliki Srbin dozvolio da se upropasti srpska banka Tesla, koja ovih dana ide u likvidaciju, dvije su osobe pod istragom, a Pupovac uz sav kriminal kraj njega naravno nije, već je poželjni član Vlade. Nije niti čudo kada u toj vladi su savjetnici Valentić i Gregorić. Poslije njih ni trava u INA-i nije više ista. Pupovčev pak savjetnik i najbliži suradnik Milošević je bio diler droge.
HOP