STOŽER H. CLINTON OPTUŽIO TRUMPA DA SA PUTINOM DOGOVARA VELIKU SRBIJU

0
2074

U Srbiji, ali i šire, podigla se velika prašina zbog intervjua koji je Donald Trump dao za „Nedeljnik“, a za koji se ispostavilo da je lažan.

On se u intervjuu navodno ispričao Srbiji zbog bombardiranja, a tu informaciju su prenijeli svi domaći mediji.

Međutim, na zvaničnoj stranici kampanje Donalda Trumpa izašlo je priopćenje da je intervju lažan.

Ipak, to nije spriječilo pristalice Hilarry Clinton da optuže Trumpa kako kuje tajne planove s Putinom i Srbima.

Trump šuruje sa Srbima i Rusima

Ove  optužbe uslIjedile su kao reakcija na Trumpov intervju beogradskom „Nedeljniku“, u kome se on navodno ispričao Srbima zbog bombardiranja 1999. i najavio radikalnu promjenu američke politike na Balkanu.

Na kraju se, međutim, ispostavilo da je ovaj intervju lažan, a Trumpov izborni stožer je zatražio ispriku od srpskih novinara.

Ipak, to nije spriječilo Hilarine ljude da na internet portalima rašire brojne optužbe, prema kojima predsjednički kandidat republikanaca je u „zločinačkom udruženju“ sa Putinom i Srbima.

 Koliko je daleko sve otišlo možda najbolje govori podatak da je Laura Rosenberger, savjetnica za vanjsku politiku u stožeru H. Clinton, optužila Trampa da je intervjuom srpskim novinama i isprikom za NATO bombardiranje dokazao kako je Putinov špijun!

– Dok se Hillary Clinton hrabro suprotstavlja nasilju Rusije, Trump nastavlja  ponizno služiti Putinu – optužila je Rosenbergova.

 

Bliski Hilarin suradnik optužio je Trumpa da se udvara Srbima nadajući se njihovim glasovima u SAD, pošto je prethodno izgubio podršku svih drugih manjina.

– Izgubio je žene, crnce, Latinose, Azijce, Indijance, muslimane… Dakle, tko bi još mogao  glasati za njega?! Možda Srbi…

 

– Sad je jasno, Trump sa Putinom i Srbima planira „veliku Srbiju“! To je stari ruski geostrateški plan, koji ruši sve interese Europske unije i NATO na Balkanu! – napisao je jedan od komentatora na američkom portalu „Politiko“.

Kako je došlo do prijevare?

A kako je zapravo došlo do toga da jedan intervju u beogradskom „Nedeljniku“ izazove politički zemljotres u SAD?

U priopćenju Nedeljnika  se navodi da su sa Trumpom stupili u kontakt preko izvjesnog Vladimira Rajčića, Srbina iz Los Angelesa koji se predstavlja kao holivudski producent i „budući kandidat za predsjednika Srbije“!

On je, obećao da će pitanja srpskih novinara prenijeti Trumpu, a onda je, poslije mjesec dana „pregovora“, poslao odgovore.

U „Nedeljniku“ tvrde da su odgovore dobili sa mail adrese Suzane R. Javorowski, koja je to sinoć kategorički demantirala.

Možda sve i nije bila srpska laž…samo je mister tupe skužio da se otkrio uz glupe novinare…

Šešelj daje podršku Trump, ovaj uradak nije laž… Šešelj zna tko je srpski prijatelj…i da se Trump ispričao za bombardiranje-

Tezu stožera H. Clinton da je Trump proruski igrač sklon veliksrspkoj ideji prvi je u javnost pustio glavni urednik HOP portala.

HOP