ZNAKOVITO: LEKOVIĆ I PUPOVAC DALI PODRŠKU MINISTRICI KULTURE

0
2873
SAŠA LEKOVIĆ - FACEBOOK PROFIL - GENERACIJA 1979 (1)
NA SVOME PROFILU SAŠA LEKOVIĆ JE NAPISAO KAKO JE ZAVRŠIO U KRIŽEVCIMA SREDNJU ŠKOLU 1979 GODINE
SAŠA LEKOVIĆ - ROĐEN 1979 GODINE - MEĐUNARODNO DRUŠTVO ISTRAŽIVAČKIH NOVINARA
SAŠA LEKOVIĆ – ROĐEN 1979 GODINE – MEĐUNARODNO DRUŠTVO ISTRAŽIVAČKIH NOVINARA!!!
Profesionalni novinar od 1979 godine - Saša Leković (1)
Profesionalni novinar od 1979 godine – Saša Leković !

PREDSJEDNIK HND SAŠA LEKOVIĆ prema ovim životopisima je rođen 1979 godine, te je iste godine završio srednju školu i postao novinar

Takav lik koji u tri različite situacije ima tri različita životopisa je na čelu HND-a!

Poslušajte i pogledajte kuda ide HND pod rukovodstvom Saše Lekovića i nevjerojatna šutnja 2000 novinara koji podržavaju ovakvo rukovodstvo.

Pogledajte tko je stalni gost HND-a i o kojim se osobama radi…svi redom blate Hrvatsku u svijetu.

Vesna Teršelić – neprofitni mediji – seminar HND  – sudionici – Datum objavljivanja: 6. srp 2016.

Seminar: Modeli financiranja neprofinih medija u organizaciji Documente, CMS-a i Gonga u ovom prvom dijelu donosi uvod i temu: Položaj i potrebe neprofitnih medija u Hrvatskoj. Sudjeluju redom: uvodno Vesna Teršelič (Documenta), Jelena Berković (Gong) i Saša Leković (HND) a potom Sandra Bartolović (Forum.tm), Davorka Blažević (Tris portal) te Goran Beus Richembergh (HNS), Peđa Grbin (SDP), Milan Živković (SDP) i Milorad Pupovac (SDSS). Moderira Eugen Jakovčić.

Vodi li se specijalni rat protiv Hrvatske u HND-u?

birn serbia soft censorship report 640- sasa lekovic

BIRN SERBIA je konferencija iz 2016 godine (na mreži BIRN-ovih portala Leković objavljuje svoje tekstove o Hrvatskoj), a i na ovoj konferenciji je izjavio da je stanje u Hrvatskoj gore nego li u bilo kojoj drugoj državi.

Zanimljivo da Pupovac i Leković blate uvijek Hrvatsku preko Beograda, iako smo u EU.

Odrađuje li SDSS u dogovoru sa Vučićem i Dačićem, uz pomoć HND ovih predsjednika i potpredsjednice, supruge Milorada Pupovca isti projekt kao i 1991? Dovoljno je sabrati sve događaje i tekstove koji su što kroz autorske članke, što kroz intervjue objavljeni na engleskom jeziku na srpsko-balkanskim portalima SEEMO i Balkan Insight. U tim tekstovima koje je potpisao, ili kroz intervju autorizirao Saša Leković , od travnja 2015 godine predsjednik HNDa, Hrvatska se prema svijetu prikazuje kao ustaška tvorevina, sa ministrom kulture Hasanbegovićem kao ustašom, sa tzv. “ustaškim” svecom Stepincom, sa tzv. “ustaškom” vlasti, HRTom kojem je na čelu v.d. ravnatelj Siniša Kovačić za kojeg Leković tvrdi da je takav HRT u službi tzv. ustaške HDZove vlasti, a sve pod krinkom borbe za zaštitu slobode govora.

Nisu li se okolnosti, ljudi i dogadjaji nekako čudno poklopili?

U prosincu 2015. godine Margetićevi antifašisti i Marijana Mirt održali su skup u Hrvatskom novinarskom društvu. Na sveta Tri kralja i dan prije pravoslavnog Božica održan je i politički skup u organizaciji SDSS-a i njihovog čelnika Milorada Pupovca. Na navedenom skupu “umjetnički” je umjetnik-popišanac Labrović izveo performans poniženja svih Hrvata. Svoje umjetničko djelo nazvao je “Razbijanje ćirilićnih ploča!” Dan prije, nemoguće je bilo kontaktirati HND, zbog strke i frke koja je tamo zavladala u želji da sve Pupovčeve želje budu zadovoljene. Od strane Novinarskog društva, koje gotovo da više i ne zaslužuje naziv Hrvatsko novinarsko društvo, progonjeni su novinari koji su na bilo koji način izrazili nezadovoljstvo zbog vlastitog progona od strane novinara koji 29.01.2016. godine također u Novinarskom društvu Saše Lekovića održavaju Tribinu pod nazivom “Kamo  ideš Hrvatska?”
Nakon objavljenog Otvorenog pisma Domagoja Margetića, također i  člana Lekovićevog novinarskog društva, u kojem otvoreno sve Hrvate naziva ubojicama i zločincima, a Oluju zločinom, nakon performansa kojim su “ubili” žive ministre kulture i hrvatskih branitelja, a što ni na koji način nije sakcionirano od strane HND-a i Vijeća za elektronske medije, doista se i ostatak populacije u Hrvatskoj, koji se ni na koji način ne uklapaju u  Platformu 112 – pitaju “Kamo ideš Hrvatska!?

HOP portal