IZDAJA: PUPOVČEVA MILENA HORVAT KOJA RADI U MIN. BRANITELJA DILALA DOKUMENTE HV-a u SARAJEVO!

0
22847

-Prije tri godine ispred braniteljske udruge čiji sam predsjednik poslao sam u Ministarstvo obrane, u SOA-u , vladu i predsjedniku republike kaznenu prijavu protiv načelnice pravnih poslova Ministarstva branitelja Milene Horvat, koja već godinama dila braniteljske dosjee u Sarajevo. Nije mi jasno zašto se do sada ništa nije poduzelo protiv te osobe. Pravosuđe kao da je opčinjeno nečime, primaju se plaće, a ovakva veleizdaja ih ne zanima, zato se danas i događa situacija “Orašje”.

Na koji način se dilaju dokumenti HV-e u Sarajevo?

Milena Horvat pod izlikom provjere neke osobe kontaktira vlasti i Armiju BiH u Sarajevo, da bi se navodno ustanovio ratni put. Radi se o dosjeima HV-a, koje ona “greškom” zamjeni sa pripadnošću HVO-om, jer između HV i HVO samo je slovo O i time daruje dosje pripadnika HV-a Bošnjačkoj ili Srpskoj strani, što je od krucijalne važnosti za pokretanje mogućih postupaka. Na taj način prikupljeno je masu dosjea, ratnih putova pripadnika HV-a. O tome su izvješćene naše nadležne službe, ali nitko na to nije obraćao pažnju. Nadležne službe ništa ne poduzimaju da smjene i procesuiraju ovu veleizdajnicu.- rekao nam je u kratkom obraćanju javnosti predsjednik braniteljske udruge Anđelko Mrnjavac.

Milena Horvat  je ključna osoba za sadržajno osmišljavanje novih zakona i propisa koji reguliraju prava branitelja.  Inače članica pupovčevog SDSS-a. Prevedeno na jezik politike to zapravo znači da Milorad Pupovac upravlja osnovnom djelatnošću Ministarstva branitelja provedbom braniteljske.

PRVORAZREDNI SKANDAL: U VSOA-i I HV-u RADI SIN ZLOČINCA M.ULEMEKA LEGIJE

 

HOP