Anka Partizanka putuje po svijetu bez učinka i stanka, Andrej Andrejević Plenki, stari nepoznati partizan ne odgovara Pi*koustom Vučiću!

0
2954

Lipi moji,

imam osićaj Rrvackom vladaju samo bitange otkako je našu Domaju zauvik napustija Sv. Franja, onomad krajem 1999. i kao da istim bitangama nima kraja, već sam o tome pisao u nekoliko navrata, ali moram i dalje, jer ono što sam 18. studena 2016. vidio u Vukovaru me strašno zabrinjava!

Poznati novinar snimio teleobjektivom preko Dunava kako četnici, ali oni su navodno „hrvatski“ policajci, plešu Žikino kolo, pa kako i nebi pored takvih izdajničkih elita hrvatskog naroda!?

I tima kao da nije bilo dosta što su sve u vlastitoj megalomaniji razorili, upravo onako kako sam mnogima to onomad u brk rekao, nije im dosta gdje im se stanovi i kuće obnavljaju i obnovljene su, nije im dosta da primaju već i praunuci partizansko-četničkih đedova i baba penzije iz takozvanog fonda SUBNOR-a oni primaju i traže penzije za pedesettisuća zločinaca koji su razarali i ubijali sve što je bilo hrvatsko, ima li takove anomalije još gdje na svijetu i postoji li još koji drugi narod na ovom svijetu koji bi isto tako ustrajno stoički trpio?

Ovako se ne može i nesmije ići dalje jer to vodi u najgori pakao za kojeg smo misli da je ostao iza nas, opet smo se prevarili kao i naš Čilić za Masters i bili previše sigurni!

U petak je u Vukovaru osim te gadosti bilo je i drugih neugodnih spoznaja, jer kako razumijeti da kod toliko velike prisutnosti hrvatskog puka iz svih krajeva Domaje i svijeta nitko nije došao na ideju da ista svečanost započne sa pjevanjem Hrvatske himne i onda kratak pozdravni rezime a ne dugo nabrajanje i klanjanje samozvanim političkim elitama i umišljenim sinekurama, koje to odista nisu i nisu zaslužile toliku pažnju, jer do današnjeg dana ništa za ovaj napaćeni narod nisu napravili osim što su vlastite džepove napunili i što vrijedi onda ukor uzoritog kardinala u njegovoj homiliji kad isti za njega ne haju, a ljudi, i u konačnici ja, došli su odati počast svima koji su dali svoje živote za našu i slobodu ovih lažnih elita, koje samo ustrajno laprdaju njihovu ustaljenu mantru bez vidnog učinka!?

A da je to tako najbolje svjedoči reakcija mlakonje Andreja Andrejevića Plenkija ovih dana na onaj cinizam Pičkoustog glede imenovanja generala Gotovine savjetnikom ministra Krstičevića od strane vlade RH. Taj dokazani, ali još uvijek nekažnjeni ratni zločinac, netko ga nedavno kao ono htio ubiti, lažov bez granica, a isto mu je nekadašnji partijski drug Radikalne srpske stranke, gospodin Nebojša Petković u svom uratku toliko temeljito dokazao kao malo tko drugi ovoga svijeta, i taj se usuđuje dijeliti svijetu svoje cinične poduke i prijetnje, baš upravo u stilu njegovih srbenda koje su plesale u petak 18. Studenog 2016.  Žikino kolo i svih prisutnih i okupljenih na svim portalima svijeta i to uporno trpi bilo koja vlada RH, ali isto tako i ona umišljena oligarhija okupljena oko Caligule Junckera u Bruesselu, koja se isto tako dodvorava kao i naša Anka Partizanka udružena sa Andrejem Andrejevićem Plenkijem, gdje taj nojevski par udružene zločinačke šutnje postaje paradigma hrvatskih gusaka u magli, kako to onomad lijepo reče dobri Stipica Radić i kao da tim guskama u magli nigdje nema kraja što ova pašalučka raja okupljena oko Pupavca i Pičkoustog (tako ga prozvale po portalima njegove srbende) obilato iskorištava na veliki uštrb svakog dana sve siromašnijeg hrvatskog puka i gdje tim srbendama sada nimalo više ne smetaju te hrvatske ustaške kune ali u toliko više dr, Alojzije Stepinac i njegova moguća kanonizacija, jer istim se ruše sve njihove kule od karata izgrađene u posljednjih sto godina na sindromu laži Dobrice Ćosića prve, druge i treće vrste, dakle i pored svih dugova slijedeća vlada RH mora učiniti sve kako bi osigurala potrebna sredstva za ostvarivanje slijedećih ciljeva:

  1. Za generalno internacionalno prekopavanje i istraživanje takozvanog logora „Jasenovac“, Jadovno, Rab i ostalih mjesta kako bih se konačno porazila velikosrpska laž
  2. Legalizaciju HPC odlukom HDS i njene prisutnosti u svakom hrvatskom većem mjestu
  3. Zabrana rada SPC na cijelokupnom teritoriju RH i povrat otuđenih sredstava i imovine ondašnje Hrvatske Pravoslavne Crkve u vlasništvo legalizirane HPC sa njenim glavnim episkopatom u Zadru
  4. Bezuvjetno poništenje takozvanog zakona o aboliciji odlukom HDS
  5. Neodloživa i hitna sprovedba zakona o LUSTRACIJI
  6. Ustavnom odredbom zabrane progona hrvatskih branitelja i njihovim materijanim zbrinjavanjem u skladu sa pravima čovjeka
  7. Ukidanje svih četničko-partizanskih penzija i beskorisnog ureda Bujdur Burduša kao i kojekakvih nevladinih udruga subverzivnog djelovanja
  8. Srbi povratnici mogu dobiti samo tada potpore ako su spremni potpisati „Nedužnicu“ glede njihovog lojaliteta naspram naroda i RH, oni ne mogu biti nikakvi članovi nekakve SDS ( Srpske demokratske stranke ), ako to žele, neka to ostvare u Srbiji i na teret njihove državne kase, u RH mogu djelovati samo stranke lojalne ustroju RH
  9. Ponašanja i izgredi tipa Pernar ili Margetić rigorozno se kažnjavaju a uvodi se pojam doživotne kazne, koja mora trajati najmanje 40 godina i tek poslije izdržanih 2/3 kazne sudsko vijeće u dosluhu sa voditeljima kazneno-popravnog doma će uslišati zahtjevu za pomilovanje ili odbiti isti, privrednim kriminalcima poput Ive Seradera ili Nadana Vidoševića konfiscira se momentano sa pravomoćnom presudom sva imovina, ostavlja se samo minimalno i nužno kako isti ne bi postao socijalan slučaj!
  10. Ustrojava se sustav cijelogodišnjeg turizma koji treba postati pokretač svih drugih popratnih djelatnosti od poljoprivredne proizvodne za turističku zdravu ponudu do brodogradnje i realizacije hrvatske kruzerske flote, osnivanje Hrvatske turističke banke = HTB

Čudo je samo, kako to Hrvatski puk trpi dok braniteljska populacija suicidno nestaje kao da su muhe, a samo njima i Sv. Franji se može zahvaliti postojanje ove Lijepe naše, sve drugo su inkriminirane laži i obmane, ma od koga iste dolazile i krajnje je vrijeme da se RH i hrvatski puk oslobode pašalučkog tutorstva i njihovih sluga, zvali se oni Pernar, Margetić, Ivica Đikić, Anka Partizanka, Andrej Andrejević Plenki, Sova ili Burduš ili Nadan Vidošević koji se ovih dana ruga na sav glas hrvatskom puku ili Joža Manolić sa njegovim čudnim memoarima, svi oni nisu željeli slobodnu Hrvatsku već neku krdovođinu, gradska skupština u Zagrebu je isto nedavno najbolje demonstrirala i to je to što Hrvatsku koči u razvoju zdrave demokracije i postizanja svekolikog boljitka svih njenih jedinki, pa spravom piše dalekovidni dotur Ante Starčević krajem devetnaestog stoljeća:

“Gdje god bitange dojdu do vlasti, oni u vladu i na prijesto namjeste bitange i drže ih, i gdje god je bitanga na prijestolju, on u vladu i u sabor namješta bitange pa i drži…….” Dr. Ante Starčević, 1893,/1894. 

No ima tu i tamo osim bitanga još i pravih muževa kao što je monsinjor Vinko Puljić, koji ne držiju figu u džepu i koji je otišao ohrabrit naše generale i branitelje u zatvoru alajbega Bakira Sulejmanovića što je trebao napraviti Andrej Andrejević Plenki i Anka Partizanka, no izgleda gazde im naredile da šute i da budu samo dobro plaćeni guzolizi!

Zato je jedini pravi kandidat za zagrebačkog gradonačelnika lijepa, draga i pametna doturica Sandra Švaljek, žena znanja koja poznaje dobro sve te bitange i ima pravu terapiju i lijek za sve bitange poglavarstva, a moda i za sve ove naše Anke Partizanke, prve i druge vrste!  

Hrvatska je moja očito prepuna svakojakih glumaca i bitanga sličnih Ivici Đikiću ili najnovije neka „velika“ i nagrađivana spisateljica Ana Marija Pašić, koja 17. 11. 2016. u njemačkim uglednim novinama ljevičara „Die ZEIT“ objavila „Serbenhass in der Hochsaison“ – „Srbomržnja u vrhuncu sezone“, onako u stilu Save Štrbca ili Aleksandra Vučića zvanog Pičkousti ili njegovog guzoliza i ljutog „kera“ Aleksandra Vulina, jedino je ta nepismena glupača broj „protjeranih“ Srba smanjila na 250.000, kao da joj Oguljenka bila savjetnica, i ta krumpiruša Ana Marija razbacuje se sa velikosrpskim ljudskim ugroženim materijalom kao da su ti odista neki krumpiri a bolje da si pročitala priznanje njenog prijatelja Save Štrbca koji napokon ljetos sam od sebe priznao kako su glede biološkog opstanka morali pokrenuti „BEŽANIJU“, koju im davno prije početka OLUJA95 školovao tu „ugroženu“ zločinačku nejač i organizirao njihovu bežaniju major vojske RSK Bauk, pobočnik i desna ruka pukovnika Bore Poznanovića, filmski materijal o istom postoji kod prof. dr. Ante Nazora i na YouTube! Eto ta visoko školovana krumpiruša za obmane i laži onako u stilu one Andreje Zorić ili Marice Bodrožić vidi isto samo Solanu, očito jadna izgledom pa joj uskraćeno često uživanje poznate hrvatske „srijemske kobasice“, kao i onome lažnome Kermitu imena Marica Bodrožić iz Berlina i ja si postavljam ustrajno pitanje, gdje samo nađu toliko slijepih kokoši gladnih slave i prepunih egomanije a kao da su sve bile učenice Dobrice Ćosića, toga SANU akademika laži i obmana pa se i na njih može projicirati njegov sindrom prve vrste: Sve veliko mi smo postigle lažima i našim čućama! I baš kao da je Morana Starčević i njen šef, ona neznalica i primitivac, Mario Mažić savjetovali glede silne „mržnje“ koja prožima pjesme našeg Markana, gdje ta slijepa Ćosićeva „nećakinja“ istim dokazala kako nema pojma o njegovim tekstovima i da je analfabeta koja samo blebeće u stilu neke selske babetine na pazaru i kao da ovu sada naručila zapravo Vesna Pusić ili Ostoja Ranković, mora i nju „ugrizla“ YUsipovićeva „ustaška“ guja!?

Strašno, upravo dan prije 25. godišnjice vukovarske tragedije i najvećeg zločina počinjenog na europskom tlu poslije svršetka II. SR i kao da se nismo već godinama napatili sa onim blentavim Rimskim biskupom i njegovim „mudrolijama“ iz njegove argentinske Pampe!?

Koliko dugo spremni smo ovakva ljudska smeća trpjeti pod krinkom neke ljevičarski nagrađivane spisateljice zločinačkog intelekta prožete beskrajnom egomanijom, koja zasjenila čak i Josefa Goebbelsa svojim „umotvorevinama“ i sve je gotovo isto i jako slično kao u Petra Handkea, toga monstruma pod nekom čudnovatom, ali toliko puta nagrađivanom pjesničkom maskom, samo što ova ima čuću, a nisam baš siguran da ta ljudska nakaza i intelektualni monstrum ima muda?

Svi oni ustrajno glumataju nezamjenjive korifeje od Andreja Andrejevića Plenkija do Anke Partizanke prve i druge vrste i ovih dana one protuhe zvane Ivan Pernar i sada ove ljudske pervezne nakaze imena Ana Marija Pašić koja navodno živi u New Yorku gdje izgleda opet strajkaju radnici gradske „Čistoće“ i grad postao prepun kojekakvog smeća, čija sama faca govori sve o njoj i ja sam izuzetno sretan da ona i Carla del Ponte nisu jedini izbor za naš muški svijet pa tako i mene, jer inače bio bih prisiljen potrošiti mnogo eurića za lijepu plastičnu lutku!

I dok gore spomenuti uživaju u njihovom neradu ja sam napisao moju britku kritiku glede te ženske izopačine i analfabete na njemačkom, onako kako se sa istima treba razgovarati, jer oni samo to razumiju, a sve ono što je ta ljudska nakaza napisala nije samo tekst pun laži i obmana, gdje nju ni najmanje ne interesira kako hrvatske majke, žene, muževi i djeca još uvijek danas tragaju za svojim najmilijima i to otprilike nekih 1700 duša pa je to njeno besramno piskaranje ne samo najobičnija laž i ciljana inkriminacija hrvatskog naroda i Domovinskog rata pred neukim i naivnim svijetom naše planete a uza sve i zločin glede čovječnosti po povelji EU-a 1481 ali i 1096, no to takove beskarakterne spodobe nije nikada smetalo, oni uživaju u njihovom svijetu amorala i laži i zašto bi se sada upravo ta ili neka druga jebuša poput one Snježane Kordić iz Osijeka trebala razlikovati od jedne Vesne Teršelič ili jedne Vesne Pusić ili Ive Goldsteina ili jednog Ostoje Rankovića i njegovog druga Davora Bernadića iz SDP-a, gdje se lažima, obmanama ( Piculino jučerašnjom izjavom poslije njegovog debakla postaje kralj tih obmana, a Hrvatima ostaje i dalje bolna točka hrvatska „Ljevica“, jer ova jučer dokazala je samo ultrapodmuklu krdovođinu pasminu, a što je još strašnije RH ne posjeduje ni kvalitetnu „Desnicu“! ) i pljuvanjem po Hrvatima rodoljubima i Hrvatskoj postaje „velik“ „umjetnik“ ( Urša Raukar! ) ili „znanstvenik“ u svijetu globalnih ljevičarskih protuha i klošara poput onoga Ive Goldsteina, koji nije u stanju ralikovati sinovca Stipice Radića Pavla od brata mu Tune, ali taj piše Hrvatsku povijest i drži katedru, to da ti pamet stane!

Zar nije i Ivo Andrić našao tako put do njegove Nobelove nagrade, pa su njegovim putem užurbano krenuli Viktor Novak i Đuro Vilović kao najpoznatije „korifeje“ izdaje svoga napaćenog naroda, a poslije njih more nekih D. Margetića, I. Pernara, H. Klasića, D. Markovina i sam dragi Bog zna kojih sve ne vjetrogonja poput M. Jergovića  – pametnom dosta!?

Valjda su napokon i svi moji kritičari razumjeli i ono moje otvoreno pismo Đuri Glogoškom prošle godine kao i moj govor u Mimari 10. studenog 2012., jer ovi imaju samo pojma o glumatanju pa zato LUSTRACIJA postaje imperativ i condtio sine qua non, isto kao i HRVATSKA NACIONALNA FRONTA!!!

 

Sine ira et studio,

Carlo

Karl Kutniak

pismo čitatelja

HOP