Inkriminirana SNV-ova i Pupovčeva odvjetnica Čanković brani Kapetana Dragana

0
7944
20.09.2016., Split - Na Zupanijskom sudu zapocelo je sudjenje Draganu Vasiljkovicu, optuzenom za zlocine pocinjene sredinom 1991. u zatvoru na kninskoj tvrdjavi te u veljaci 1993. u Bruskoj kod Benkovca. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Odvjetnica Slađana Čanković kazneno prijavljena od kolege Luke Šuška za krivotvorenje potpisa na punomoći uredno radi i dalje svoj posao, jer je tako što u pravosuđu koje se pretvorilo pranje suđa moguće.

Punomoć znači i preuzimanje novca za neku osobu koju zastupate. U njenom slučaju bilo je svega.

Ova odvjetnica je desna ruka Milorada Pupovca, visoki dužnosnik SNV-a i pravna zastupnica SNV-a. Milorad Pupovac zvani Pupi voli krimose i polu krimose to je već javna stvar, njegov pomoćnik Saša sale Milošević osuđeni diler droge čovjek je od maksimalnog povjerenja.

Slađana Čanković poznata je zastupnica Dragana Vasiljkovića, zvanog kapetan Dragan, što nimalo nije slučajno jer su i dva brata od Pupovca bili u četnicima. Ruka ruku mije, uglavnom iz našeg proračuna, plaćamo četnike, krimose i ovakve procese. Srbi koji žele u Hrvatskoj živjeti bez šubare odavno su shvatili da Pupovac i naša vlast vode igrokaz o velikom sukobu, a mnogi političari su na platnom spisku ovog šeika od naših novaca.

HOP