MILORADA PLENKOVIĆA BRINU ‘HOSOVE’ PLOČE, ČETNIČKE SU ANTIFAŠISTIČKE, A BANDITIĆ LAFONTANA I MRAK SATARAŠ BORE SE ZA FONTANE

0
4128

Milorada Plenkovića brinu HOS-ove ploče u Jasenovcu, njihova smrt znatno manje, a tko ih je ubio niti najmanje. Ostalo ga nema što brinuti, ostalo su upropastili njegovi savjetnici Valentić i Gregurić zvani Mirko Vatrogasac, pa ionako više nemaju što upropastiti, te on može spavati miran.

cetnik-fHOS-ove ploče su biti ili ne biti. One četničke po Borovom selu su domoljubne, a četnici osim što su koljači, ubojice i silovatelji, oni su i antifašisti po novijoj Pupovac-Vučić povijesti. I zato Milorad Plenković ne brine, tajo je bio crveni antifašista, a ovi su crni antifašisti.

Inače skoči na svaki mig Andreja Pupovca. Kada treba opravadati 20000 kuna spiskanih od Andreja Pupovca na neke mačke u toplicama, to Milorad Plenković razumije, kada treba spiskati lovicu na bankomatu bez pokrića u iznosu od 3,8 milijuna kuna i to Milorad Plenković razumije, treba jednostavno živjeti i gledati narod kako složno kopa po kontejnerima u Topuskom i Zagrebu i potpomagati ugroženog Andreja Pupovca.

U gradu Zagrebu za vlast se bore Pero krivotvoritelj, zvani Pernar, kojem svako malo pokušavaju skinuti srpski imunitet u Saboru, ali on čvrsto drži tri prsta u zraku,što će mu pomoći i novinar Rašeta u njegovom izbornom stožeru, samo još fali da u izborni stožer uđe i general JNA-a Rašeta i poznati ubojica snimatelja HRT-a Gordana Lederera. On zna najbolje kako postupati sa protivničkim medijima.

mrak-satarazMrak Sataraš i Banditić bore se oko fontana, poput Leonida Brežnjeva. Od svuda izviru fontane, pa uskoro očekujemo uz enormne račune za vodu i samu Veneciju na Cvjetnom, da Horvatinčić može neometano pristajati s novom jahtom, a Andrej Pupovac u miru gondolom otići do Sabora, da ga nitko onako ugroženog gradnjom vila po bijelom svijetu ne može vrijeđati.BANDITOS-194x300

Od kandidata još se spominje opatica Švaljek, poštena do srži, nadamo se kako će sada konačno zaposliti muža bez natječaja u holdingu ako pobijedi Banditića Lafontanu, jer prvi puta je bila provaljena u toj ideji…još samo da se umjesto gospe komunistima iznad Sabora ukaže Putin, pa svi mirno mogu u Kumrovec na hodočašće…a vi i dalje kopajte po kontejnerima, jer spasioc Pernar čeka Putinov lik iznad Sabora i nema vremena za vas, sada spašava Palestince od Židova i masona.

Piše domoljubni Večernji da bi uklanjanje zvijezde petokrake izazvalo revolt naroda. Pa normalno, zvijezdom su opljačkali stanove, tvornice, banke, pobili narod i to nazvali antifašizmom i oslobođenjem, a za tim bi narod strašno žalio. Jutarnji slavi zbog nekog neuspjeha (?) Thompsona i divi se čobanici Breni zvanoj Fahreta, koja  pati u vili jer je Jugoslavenka i nema Juge, Yugića, Fićeka, redova za deterdžent i bonova za gorivo, Golog otoka i Udbe. Ma ne brini drugarice čobanice, svega toga ima u izobilju, samo se ti vrati od kuda si došla i peci ćevape u lokalnom čumezu ili ti zdravljaku do smrti.

Svaka sličnost za stvarnim likovima je slučajna.

HOP