BERNARDIĆ JE STAVIO KOMUNISTIČKU ZVIJEZDU NA GLAVU I OBJAVIO JASNU MRŽNJU PREMA HRVATSKOM NARODU

0
9723

Gvozden Flego, Davorko Vidović, Željka Antunović, Šime Lučin, Marin Jurjević, Ivo Šlaus, ta ekipa savjetovat će vječitog aparatčika i uhljeba, bez dana rada u privredi, Davora Bernardića.

Koliko god komunjare u SDP-u, stranki dugoprstića glume progres, a opet mrze plemstvo i kapitalizam, u klasičnoj masonskoj maniri postavljaju svoje kadrove u državnoj upravi i stranci. Na čelu protuhrvatskog SDP-a došao je Bernardić. Borac protiv fašizma, ali zastupnik Tita i komunista. To znači zastupnik lopova i ubojica.

No krenimo “vozom bez voznog reda”…. kako bi rekao njihov režiser partizanskih laži Bulajić… U HDZ-u je ojačala neokomunistička struja od koje se dizala kosa na glavi dvojici partizanskih generala Tuđmanu i Bobetku. Bobetko u ratu organski nije podnosio bivše JNA oficirčine prešle na hrvatsku stranu, kao niti Tuđman.

Znajući koje su zlo, držao ih je blizu sebe, a kada je rat završio sve ih je više micao u stranu. Koliko su opasni pokazali su nakon njegove smrti, pa sve do današnjih dana. Danas su najveće štetočine Hrvatske savjetnici Plenkovića. Najveće SDP-ove štetočine su uz Bernardića. Dvojica mladih pulena su zapravo kamuflaža pljački Hrvatske. 

Ni jedan ni drugi se ne žele odreći svoje religije, zvijezde petokrake. Magična zvijezda pobila je sve što hrvatski misli, otjerala ljude po koricu kruha u pečalbu, pljačkala ih porezom i na kraju ih gazila tenkovima koje su oni platili. Toga se ne žele odreći niti Plenković, a niti Bernardić. Ne žele se odreći ni savjetnika koji su upropastili državu. Mediji se ne žele otarasiti sinova i kćeri JNA oficirčuga i iz Hrvatske zajedno rade JNA klaonicu medijski, privredno i fizički.

HRT na godišnjicu smrti prvog predsjednika Hrvatske i nekadašnjeg partizanskog generala nije imala prilog o Tuđmanu, jer je JNA novinarstvo zaključilo da je Tuđman izdao zvijezdu i stvorio Hrvatsku, a to ovoj dalekovidnici smeta.

Model je precrtan i na Srbiju. Vuk Drašković, nekada tajnik najvećeg komunističkog lopova Špiljka, danas je četnik; a Vojislav Šešelj crveni je vojvoda- U principu komunistički fašisti, koljači i ubojice glume četnike i ustaše, istovremeno nemilice kradu, a fašiste koje prozivaju stvorili su iz vlastitih redova. Jedan od najvećih ubojica srpske vojske zakamufliran u četnika – Vasilije Vidović (glavni koljač iz Škabrnje) niški je specijalac, svi zločinci srpske vojske potekli su iz JNA, što jasno znači da je najveće zlo regije još živo i vlada svim porama društva.

Svi oni koji podržavaju zvijezdu, dio su zločinačke udruge. Ta bagra je nakon rata opljačkala 20.000 stanova u Zagrebu, u koje je onda i uselila.

Bernardić je stavio zvijezdu petokraku na čelo i time je postao još jedan od neprijatelja hrvatskog naroda.

Na primjeru Ivana Pernara vidi se što je zločinačka zvijezda u stanju učiniti: izdati za novac, opljačkati, krasti, lagati, falsificirati povijest i mrziti vlastiti narod. Glupana Pernara u sebi puno bolje prikrivaju razni Plenkovići i Bernardići, obične sluge glavnog srbofašiste i lopova Milorada Pupovca. Nitko od njih ništa pametno u životu nije radio, svi žive na grabači hrvatskog naroda kojeg žele uništiti. 

Bernardića brine spomen ploča poginulim HOS-ovcima protiv njegove crvene usrane zvijezde. A pod znakom zvijezde su klali Hrvate i 1945. godine i 1991. godine.

Koliko narod vjeruje njegovoj stranci govori da nije sposoban u nekim gradovima iznjedriti niti kandidata za gradonačelnika, pa podržava lažljivce iz sličnih lopovskih  stranaka koji se srame svog turskog porijekla i glume Nijemce, baš one nad kojima je Tito napravio strašan genocid i pljačku 1945. godine.

Djed Teodor Popović sigurno je ponosan na Beru, koji se snašao i približio srboslavenima, dok su njegov otac i djed platili neposluh srpskoj kliki.Otac nakon povratka sa ratišta nigdje nije mogao dobiti posao i umro je već u 46. godini, a djed nakon približavanja udovici Radić završio je u komunjarskim zatvorima.

HOP