OTKRIVAMO KAKO SU KOMUNISTIČKA MAFIJA I MARGETIĆ PROUZROČILI TRAGEDIJU OBITELJI KOVAČEVIĆ (GL. SVJEDOKA INA-e)

0
5387

Moj dragi Anđel, moja supruga noćas je zaklopila svoje oči i otišla u Božje krilo. Što je željela Bog joj uslišao.  Zahvalan sam joj na svemu što je svima nama podarila, prekrasnu ljubav i pažnju, a nije mislila na sebe.- tako je napisao o svojoj preminuloj ženi Nikola Kovačević, najhrabriji građanin republike Hrvatske, osoba koja je prozvala Franju Gregorića, Slavka Linića, Ljubu Jurčića, Dragičevića i Davora Sterna da su upropastili kičmu hrvatskog gospodarstva, INA-u i time destabilizirali zemlju.

U legendarnoj emisiji Ozane Bašić o INA-i Nikola Kovačević je hrabro iznio sve činjenice o kriminalu i svjesnom uništavanju države. U emisiji Klopka Nikola Kovačević nije nasjeo na provokativno pitanje tko je uništio INA-u, Mađari ili Hrvati, te ponovio jedini pravi odgovor- komunisti. Od kada je otvorio javnosti oči, državna mafija uništava život obitelji Kovačević. Pritisci su strašni.

Zadnji takav pritisak napravio je Domagoj Margetić, prijavivši Nikolu Kovačevića policiji, jer navodno Kovačević skriva kriminal INA-e. Margetić pokvarenjak i osuđeni lopov optužio je čestitog čovjeka i sa time se nije mogla nositi supruga Nikole Kovačevića, bila je to očito kap koja je prelila čašu. Bio je to zadnji teret na njihovim leđima i supruga Nikole Kovačevića je preminula par dana prije svoga rođendana, kako nam je Nikola rekao, na njegovim rukama.

Tragedija obitelji Kovačević govori koliko smo moralno otišli na dno,a  osuđeni kriminalac, veterinarski tehničar Margetić progonio je čestite ljude i još kada u nekom drugom slučaju nakon širenja mržnje dobija batine na ulici, glumi žrtvu. Jedna od njegovih žrtava su i Kovačevići. Margetić je znao da su supružnici Kovačević teško bolesni, pa je tako isto znao da prijavljeni Kovačević može umrijeti od stresa ili njegova supruga. Mrtav Kovačević odnio bi u grob sve istine o strašnoj pljački države. Nažalost to se dogodilo njegovoj supruzi.

Nadamo se da će preminula supruga u Nikoli pokrenuti snagu da opstane protiv komunističke lopovske mafije, jer bi njena žrtva time bila uslišena, a Margetiću treba konačno naplatiti onako kako je sijao.

Iskrena sućut redakcije HOP portala hrabrom Nikoli Kovačeviću i njegovoj obitelji

HOP