Ubojstvo u Ankari (bez kapi krvi!), masakar u Berlinu i ranjavanje islamskih vjernika u Švicarskoj rukopis istog naručioca!

0
2457

Božićna tržnica je bila postavljena oko Memorijalne crkve Kaiser Wilhelm, jednog od najvažnijih simboličnih mjesta u Berlinu, u samom srcu grada. Crkveni nazubljeni toranj je bio bombardiran u Drugog svjetskog rata, ali nije obnovljena, kao podsjetnik na rat. Na ulicama Berlina pred Božić dogodio se specijalni rat. Najmanje 12 ljudi poginulo je na božićnom sajmu u središtu Berlina, a 46 osoba je ranjeno, kada je vozač kamiona skrenuo na pločnik i naletio na gomilu, na navedenoj lokaciji.

Policija je priopćila kako vjeruju da je incident bio napad. Njemački mediji su izvijestili da je vozač pobjegao. Kasnije je policija priopćila kako je uhitila muškarca u blizini tržinice Navida B., ali nije odmah potvrditi da li je on bio vozač.  Jedna osoba je pronađena mrtva u kabini kamiona, radi se o suvozaču.

Kamion-ubojica imao je poljske tablice iz regije Gdanska, a pripadao je jednom transportnom poduzeću iz mjesta Grifoni.

Vlasnik poljske firme, kako prenose njemački mediji, rekao je kako kamionom je trebao  upravljati njegov rođak, koji je  odgovorna osoba.

Vlasnik poduzeća pretpostavlja kako je netko ukrao kamion i da se njegovom radniku nešto dogodilo, jer je  izgubio svaki kontakt s njim.

satellite-artboard_1_copy_2

Ambasador Rusije Andrej Karlov ubijen je sinoć u Turskoj ,ubijen je u Ankari na likovnoj izložbi u ponedjeljak navečer, turski ubojica je tom prilikom vikao “! Bog je velik” i “! Ne zaboravite Aleppo, ne zaboravite Siriju”, čelnici Turske i Rusije čin ubojstva prozvali provokativnim terorističkim napadom.

20turkey-web5-largehorizontal375-v3Napadača turski dužnosnici opisuju kao 22-godišnjeg izvan dužnosti policajca, također ranjeno je najmanje tri osobe u napadu na izaslanika Andrey G. Karlova, što se vidi na videu. Turski dužnosnici su  rekli kako je napadač ubijen od strane drugih časnika u pucnjavi. Napadač se zvao Mevlut Mert Altntaš,  bio je pripadnik policijske jedinice za suzbijanje demonstracija,  rođen 1994. godine, školovao se u Izmiru. U pucnjavi su stradale još tri osobe.

Novinar koji je uslikao ubojicu ovo je rekao:” Pao je na pod, nisam vidio krv, a nakon nekoliko sekundi sam shvatio da je nestao život pred mojim očima.”

Nakon ubojstva pucalo se ispred američkog veleposlanstva. Radi li se ovdje o rusko-turskoj igri protiv SAD-a, poglavito jer na slikama nema krvi ili o stvarnom događaju manijaka? Povežemo li oba događaja i stalnu propagandu kako su svemu krivi Amerikanci, ovim događajima se stvara blok Turska- Njemačka i Rusija i okreće javnost Njemačke prema Rusiji. Da li je pozadina ovoga igrokaza ukidanje sankcija Rusiji, a za koji treba valjani povod? Putin je čekao smjenu vlasti u SAD-a kako bi intervenirao u Siriji, sve glasnije se povezuje novog predsjednika Trumpa sa Rusijom.  Ovim događajima mlin ide svakako na vodu ukidanju sankcija protiv Rusije. Zbog neophodnog angažmana i borbe Rusije protiv terorizma.

Za pucnjavu u džamiji u Zuerichu, u kojoj je ranjeno troje ljudi, odgovoran je za sada nepoznati muškarac, priopćila je policija.

Dvoje od troje ranjenih, u dobi od 30, 35 i 56 godina, u teškom je stanju. Policija je izvijestila da je nepoznati muškarac upao u džamiju u ulici Eisgasse u središtu grada i počeo pucati po ljudima koji su molili. Osumnjičenik od oko 30 godina nakon toga je pobjegao iz džamije i vjeruje se da je napustio kompleks islamskog centra.

Svi događaji vezani su uz religijske razlikama. Način izvještavanja medija daje istu crtu, borbu islama i kršćana. Previše sličnih događanja na pomno izabranim punktovima otvara veliku sumnju u slučajnost. Novo preslagivanje svjetskih moćnika očito se događa preko krvi građana.

Na slikama iz Turske vidi se previše glumačke dramatike, profesionalca koji izvikuje islamske ekstremističke parole koje cijeli svijet razumije i njegovu vezu sa vlašću.

I.D.

HOP