Humanitarni projekt u Osijeku: donacija 5 LED TV-a Klinici za pedijatriju

0
2087

Moto klub Veterani Croatia i Udruga specijalne policije „ORAO“ organizirali su 4. po redu Humanitarno disco klizanje u subotu 17. prosinca 2016.g. na klizalištu Sokolski dom u Osijeku.

U sklopu 4. Humanitarnog disco klizanja od ulaznica je prikupljeno 4.410,00 kn. U navedeni projekt kao glavni pokrovitelj uključila se osječka tvrtka Športski objekti d.o.o. koja je i ove godine cijeli iznos od ulaznica donirala za kupnju elektroničke opreme. Od prihoda od prodaje ulaznica kupljena su Klinici za pedijatriju KBC Osijek, tri (3) LED televizora marke Philips dok su preostala dva (2) donacija osječke tvrtke P.S.C.Slavonija.

– koristimo ovu priliku da izvjestimo naše sugrađane koliko je sredstava prikupljeno od prodaje ulaznica i sponzora te što je učinjeno sa prikupljenim sredstvima, a to je kupnja tri (3) LED televizora u iznosu od 4.387,50 kn te donacija dva (2) LED televizora od P.S.C.Slavonija. U nastavku projekta cilj nam je daljnje opremanje Pedijatrije kako bi našim najmlađima pokušali uljepšati boravak van obiteljskog doma. Ujedno podjelom slatko/slatkih proizvoda i paketima čaja tvrtke Agristar d.o.o. htjeli smo zaželjeti brz oporavak i što skoriji povratak u topli obiteljski dom – navodi Mirko Đurđević, predsjednik MKVC Istočna Hrvatska.

– ovom prilikom želimo se zahvaliti svim sugrađanima koji su sudjelovali 4.godinu za redom na eventu te time doprinijeli opremanju Klinike za pedijatriju KBC Osijek, a posebno se zahvaljujemo tvrtkama koje su prepoznale ovaj humanitarni projekt: Športski objekti d.o.o., P.S.C.Slavonija, Agristar d.o.o., Tokić d.o.o., Magnus Lux te DJ-u Vjeranu Kamenitsky. Ujedno, nastavljamo dosadašnju suradnju s MKVC na budućim humanitarnim i inim projektima u skladu sa motom naše Udruge „Prvi u ratu, Prvi u miru“- navodi Josip Brkić, predsjednik Glavnog Odbora Udruge specijalne policije iz domovinskog rata ORAO.

Zahvaljujemo se građanima koji su prepoznati vrijednost ovog projekta koji organiziramo 4.godinu za redom te se uključili u isti i dali svoj skromni doprinos posjeti samog eventa, a sve sa ciljem dječjeg osmijeha bolesne djece koja svoje dane djetinjstva nažalost provode u bolnici umjesto u toplini svoga doma.

Tekst/slika: Sonja Srša

Moto klub Veterani – Croatia

predsjednik, Ratko Dragović – Klek

donacija3 donacija9 donacija6