PLENKOVIĆ ŠTITI KRIMINAL SVOJIH SAVJETNIKA I SRPSKIH PREDSTAVNIKA

0
6075

Hrvatska se pretvara u zemlju krađe misli, morala, imovine i ljudskih života. U prenesenom značenju to je država, a u biti “ugovor sa vragom”. Aktualna vlast pokazala je da vrag nikada ne spava. Poreznim sustavom i zakonima i dalje će država pljačkati privredu, osiromašene umirovljenike će nagraditi sa par kuna većim mirovinama. Državni službenici dobiti će dobre plaće kako bi takvu parazitsku vlast opsluživali.

HDZ se pokazao kao stranka koja ovisi o par ljudi koji su uništili kompletnu privredu zemlje, a sada savjetuju ovu promašena vlast. Ova nas vlast svjesno gura u propast. SDPova vlast je postavila prosrpske kadrove u državne službe i preko udruga opljčkala zemlju, dok HDZova udbašija pokušava opljačkati narod preko velikih privrednih subjekata. U svemu tome mediji imaju presudnu ulogu. Oni su u rukuma lopovskih novinara, malih sitnih bijednika koji rade isključivo za lopovske elite. Nevjerojatno koliko se kradu tuđe misli, prerađuju i lažira istina. I za sve to su odgovorni novinari.

Neku večer mogli smo konačno gledati emisiju o krimialu Milorada Pupovca, kaznenim prijavama, iniciranim sa ovoga portala. Emisiju je vodio Marko Jurič koji je svjesno i namjerno na kraju emisije potpuno nepotrebno počeo lupetati o pozdravu za dom spremni i na taj način doveo emisiju do toga da je zabranjena. Kome je to pomoglo? Pupovcu. Samo par dana kasnije sudionik u emisiji N1 general Glasnović bude napadan zbog ustaštva. Kome je onda Jurič napravio promociju? Umjesto razgovora o enormnoj pljački proračuna Milorada Pupovca, pupovčevi puleni u novinarstvu su skrenuli temu zahvaljujući Marku Juriču, koji baš ničime nije sudjelovao u otkrivanju toga kriminala, to je isključivo činio naš portal punu godinu dana. Ali je Jurič iz svoje gluposti i sebičnosti uništio naš rad godinu dana na otkrivanju kriminala Milorada Pupovca. Drugi desničarski novinar Velimir Bujanec već godinu dana u svojim emisijima hvali Jučića i Linića kao ekonomske stručnjake i tako prikriva njihovu veleizdaju oko INA-e, jer njih dvojica zajedno sa Franjom Gregorićem su  upropastili INA-u.

Mi već godinu dana zajedno sa timom ininog stručnjaka Nikole Kovačevića objašnjavamo gdje je imovina kompanije, što je skrbnički račun INA-e, ali tom istom Bujancu ne pada na pamet pozvati Nikolu Kovačevića u emisiju, jer će biti razotkriveni njegovi poslodavci. Umjesto toga on se svojski trudi uništiti naš rad dovodeći u emisije svakojake budale koje su naštrebale podatke o kompaniji sa ovoga portala, a koje je upravo iznio Nikola Kovačević, na ljevici taj isti cirkus oko INA-e izvodi Doma odgojeni lopov Margetić, osuđen za kriminal i osuđeni kriminalac Matija Babić. Kada bi svi vodeći mediji pozvali Kovačevića umjesto Sterna, Valentića, Gregurića u emisije, javnost bi znatno prije shvatila o čemu se radi. Ovako se zovu Petrnel, Ljubičić, Marković i slični nekompetentni tipovi koji javnost zavaravaju…za čije interese?

Ovih dana je Montmontža promakla u našim medijima i njen dogovor na sudu oko isplate radnika nakon 20 godina natezanja, mediji  tome nisu dali posebnu pažnju, jer je princip krađe u Montmontaži i INA-i potpuno isti. To u prijevodu znači da obaviješteni novinarski lopovčići štite kriminal vodećih stranaka. 

Uredu predsjednice upućeno je nekoliko pisama uglednika naše države, koji imaju prigovor oko davanja odlikovanja Mariji Slišković, rođenoj kao Esmi Golubić, do dana današnjeg nisu dobili odgovor, niti imena tko je predložio tako visoko priznanje za osobu koja ima toliku imovinu, za koju se ne zna da li je stečena poštenim radom ili se famozna Esma obogatila skrbeći za silovane žene i time učinila strašan zločin prema istima…jedna od najvećih humanitarki Jelica Sarajlija nama je rekla kako je od predsjednika SAD-a dobila odgovor, ali ne zna da li će dobiti odgovor od predsjednice koju plaća.

Novinarske i državne službe rade za kastu bogatih političara koji su se obogatili pljačkajući nas, toj novinarskoj bagri je sada zadatak da potenciraju sukobe oko Hrvata i Srba, svakojakih pozdrava, ćirilićnih ploča, branitelja, povijesti, izmišljenih atentata i skreću pažnju sa opljačanog.

O INA-i redovito svaki dan piše ovaj portal zadnju godinu, isključivo preko analiza stručnih osoba i radnika INA-e, dok naši mediji tek zadnjih dva mjeseca izazvani podacima koji izlaze na ovom portalu. Zašto? Da bi skrenuli istragu koja vodi prema savjetnicima Andreja Plenkovića, novog Sanadera, koji u svemu ugađa pljčkašu Pupovcu i štiti kriminal svojih savjetnika. Njegov pad priželjkuju lopovi iz SDP-a, srboslaveni, četnici kako bi oni pljačkali državu.

Mi smo svjesni da je s vragom tikve posadio i tako će završiti. Problem je jedino što veliki lopovi u našoj zemlji tim padom ojačavaju položaj malih niškoristi Sinčića i Pernara, srpskih slugu.

HOP