Komedija: Komunistička partija ‘JUGE’ bori se protiv kapitalizma, a na čelu svih država ex ‘JUGE’ komunisti!

0
3014

https://web.facebook.com/Obnovimo-Jugoslaviju-515338421819595/?fref=nf&_rdr

Srbija nakon što je sve pokrala i zapalila u bivšoj Jugi sada stvara nove komunističke partije, kako bi ponovo mogla stati na čelo otimačine, pokolja, silovanja i pljačke banaka susjednih zemalja. U tome će im sigurno pomoći i hrvatska skupina komunističkih niškoristi predvođena Zoranom Pusićem, Teršeličkom, Markovinom i ostalim uhljebima koji već godinama pljačkaju naš proračun preko udruga glumeći neke velike i važne udruge.

https://www.hop.com.hr/2016/11/28/s-pokradenih-589-milijuna-dolara-stvorili-igmansku-inicijativu-kojom-guraju-pupovac-pusic-loncar-hrvatsku-u-srboslaviju/

Umjesto da se zabrani komunistička lopovska partija u svim državama Jugoslavije, kreće se u njenu obnovu. U svim republikama ex Juge krade se i dalje preko komunista, udba drži sve privredne subjekte, pljačka proračune i svi zazivaju ubojicu Tita, koji je na križnom putu pobio pola milijuna Hrvata.

EKSKLUZIVNO: 1200 ljudi partizani su ubili 1945. godine u Slavskom polju pod zapovjedništvom Krajačića i Boljkovca

Slavi se JNA koja je porušila Vukovar sa oružjem koje su plaćali građani Vukovara. U besramnoj Srbiji proširio se novi pokret koji je opljačkao i porušio sve, a koliko je dobro Srbiji s komunističkim kadrom na vlasti, vidi se po plaćama radnika.

https://web.facebook.com/jna1951/?ref=page_internal&_rdr

vojvoda-seselj-i-cetnici-seseljevci-620x330vukovar-222

Ova bagra pod simbolima komunista i JNA vojske rušila je Vukovar.

Na vlasti u Hrvatskoj je sin komunističkog profesora Plenkovića i JNA oficiruše, predsjednica je  iz partizanske obitelji, državom upravljaju komunisti Gregorić i Manolić, sve privredne subjekte drže komunisti, sve u državi su pokrali komunisti. O kakvoj mi to fašizaciji pričamo? Na čelu pravaša je godinama bio Đapić, bivši komunist, INA-u su uništili komunisti.

TITOV GLAVNI POLICAJAC S. DOLANC JE ZAKLJUČIO; ‘AKO UNIŠTIMO INA-u, UNIŠTITI ĆEMO MOĆ HRVATSKE’

Na čelu Zagrebačke banke je godinama bio komunist Luković, najpoznatiji srpski četnik je komunistička ulizica Mike Špiljka Vuk Drašković…o kakvom se tu kapitalizmu radi, kad su sve tvornice opljačkali komunisti?

Ovdje se radi o panici da se ne izgube privilegije.

HOP