M. JURIČ UPROPASTIO EMISIJU O KRIMINALU PUPOVCA, PSOVAO PRED SVEĆENIKOM HPC-a I NA KRAJU BUJANCA IZNEVIRAO

0
9406

U zadnje vrijeme jasno vidimo razjedinjenu desnicu i vrlo moćnu ljevicu raspršenu po udrugama, koje muzu naš novac. Desnica djeluje kao skup ljudskih taština, koje se natječu tko je najpametniji, dok ljevica okuplja sve mrzitelje Hrvatske i za taj posao dobra plaća svoje aktiviste. Desnicom vladaju prekaljeni udbaši, a ljevicom doseljena komunistička pljačkaška elita. Na desnici se sve više ističu dva promašena medijska voditelja desnice, Bujanec i Jurič, koji su svojim djelovanjem potpuno desnicu bacili na marginu. Zašto? Neznanje i taštine uvijek ubijaju svaku želju za preokretom.

Bujanec se pokazao potpuno ekonomski nepismen jer već mjesecima u svojim emisijama ugošćuje štetočine Linića i Jurčića kao ekonomske stručnjake, a zapravo se radi o glavnim krivcima propasti INA-e, dok stvarne stručnjake redovito zanemaruje. U eri otkrića kriminala Milorada Pupovca na našem portalu nije našao za shodno pozvati svjedoke kriminala i na taj način samo pokazao da je poslušnik vlasti. Iako je to obećao.

Marko Jurič već duže vremena radi ogromnu štetu desnici i daje antidržavnoj ljevici materijal za borbu protiv Hrvatske. Iako je više puta ugostio arhiepiskopa HPC-a Aleksandra u svojim emisijima, koji je jasno iznio svoj stav o nezakonitom financiranju SPC-a, nekanoničnosti SPC-a, Jurič koristi emisije za provaliti glupost o mogućnosti da neki srpski pop zakolje ili napadne dijete kraj crkve na Cvjetnom…kome je on tim idiotskim performansom pomogao? SPC-u i Pupovcu,a koji su jedva dočekali takvo rezoniranje. Sve nezakonitosti SPC odlaze tim ponašanjem u zaborav i u prvi plan dolazi njegova idiotarija.

Tijekom prosvjeda D. Keleminca ispred SNV-a s naglaskom na kriminal  Pupovca, HOP uredništvo je kontaktiralo Keleminca i upozorilo ga da sam performans oko pozdrava “ZA DOM SPREMNI” neće nikome ništa novo donijeti i neka se fokusira na 5 kaznenih prijava koje je podnio Nenad Vlahović protiv Pupovca. To je Keleminec i napravio, ali su ga mediji ignorirali i taj podatak objavili vrlo šturo ili nikako, dok je Bujanec bio bijesan što je uopće došlo do toga prosvjeda, jer je to “on trebao organizirati”. Sjetimo se fijaska Bujanca i Juriča oko prosvjeda protiv Mirjane Rakić, kada je izmislio Bujanec da silovane žene daruju četničku kapu Rakićki. Umjesto prosvjeda oko gašenja Z1 TELEVIZIJE, prosvjed se sveo na pozdrav “za dom spremni”!Tim glupim ponašanjem Rakićka je ispala ugrožena ispadima dvojice ultradesničara i opravdala gašenje televizije.

Nakon prosvjeda Kelimenca ispred SNV-a Marko Jurič brže bolje poziva u emisiju Markov trg Nenada Vlahovića kako bi ovaj razložio sav kriminal oko Pupovca, a Jurič na kraju emisije se potrudio da svojim provokacijama sličnim slučaju SPC-a namjerno uništi emisiju, te je emisija zabranjena, a najveću štetu od toga su imali sudionici emisije koji su proglašeni ustašama, a korist je imao M. Pupovac, ugroženi Srbin prepun novaca, jer ga progone zbog pozdrava, a ne zbog ogromnog kriminala.

Ako dodamo da u Saboru nakaradni zastupnik Pernar stalno ponavlja kako je Pupovac najpošteniji političar, sve ovo što je Jurič učinio Vlahoviću i Glasnoviću upravo ide tome u prilog. Umjesto da se prozove DORH i Pupovca brojkama za toleriranje krađe, odnosno krađu, Jurič se svjesno pobrinuo da emisija bude zabranjena i tako pomogne Pupovcu. Čak je i Bujanec poslije emisije učinio pametan potez i zaključio ono što mi ponavljamo odavno da je pozdrav “za dom spremni” postao sprdačina svakoga i kako je emisija mogla bez idiotskog traktata Marka Juriča… Konačno se slažemo. Mogla je jer su Vlahovićeve brojke ubitačne za Pupovca i sve ga brže vode prema Remetincu. Ovaj cirkus Juriča samo ga spašava od toga.

No Jurič ne prestaje. Nastavlja svoje gluposti. Ispred ulaza u prodajni centar Cvjetno arhiepiskop HPC je napravio posvetu vode. Čija je to bila ideja ne znamo, ali graniči sa ludilom. Uglavnom to ludilo je vodio Jurič, koji  iza uljudnog arhiepiskopa Aleksandra  je prostačio i kaže  on hrabro ODJEBITE… Zamislite da netko iza Bozanića nešto tako provali.

Potpuno nepoštivanje svećenika. I tako je ispalo da se oko HPC-a okupila skupina luđaka i kao takva prestaje biti zanimljiva javnosti u nekoj raspravi s SPC-om, iako je poglavar HPC-e jedan školovan i uljudan čovjek. Uz Juriča je ispao nešto potpuno drugo.

Njegov problem jest medijska blokada i guranje u njegovu blizinu, baš kao i u slučaju Vlahović bezveznjaka. Obojica loše znaju promovirati sebe kroz ozbiljne suradnike i medije, te nasjedaju ovakvim klaunima, koji svjesno uništavaju sliku o njima, kako bi i njihova otkrića otišla na krivi put, što se iz ovih slučaja i vidi. Vlahović je dao sijase dokumenata uredništvu 24 sata koje mjesecima nije objavilo intervju sa njim o kriminalu Pupovca i vrlo jeftino od njega dobilo sve dokumente koji inkriminiraju Pupovca.

margetić u haljiniZa razliku od njih dvojice koji misle kako je svako medijsko pojavljivanje promocija, Nikola Kovačević glavni svjedok kriminala u INA-i odbio je novinarskog diletanta Margetića i njegovu emisiju, shvativši da Margetić njegova istraživanja koristi za skretanje priče o INA-i u krivi smjer. I time zaštitio svoja istraživanja i svoj autoritet. Margetić je poznat iz slučaja Zagrebačke banke kada je pokrao svu dokumentaciju o kriminalu Zagrebačke banke od zlatara Paška Kačinarija i sada po Beogradu laže da su to njegova istraživanja. To bi učinio i sa istraživanjima N. Kovačevića.

Štetočina Jurič i Margetić zapravo skreću zviždače na krivi lijevi ili desni kolosijek daleko od istine. Istragama se bave ova dvojica, a DORH spava zimski san. I zato istrage završavaju promocijom lopovluka, jer ljevica briljantno koristi desni kretenizam.

HOP