U ‘BUJICI’ V. RUDAN RELEVANTNA IAKO HRVATE NAZIVA SMEĆEM, A BUJANEC ‘ZABORAVIO’ PROZVATI MARGETIĆA ZA VRIJEĐANJE PREDSJEDNICE

0
3779

Vedrana_Rudan“Poručujem Hrvatskoj neka se jebe a pojma nemam tko ili što je “Hrvatska”. Hrvatski narod je jednostavno SMEĆE. Jebite se, pušači američkoga kurca! Jugoslavije nema. Nitko od građana NDH 2016. neće izaći na cestu i urlati protiv Zločina. Govna smo bili, govna ostali. Meni Jugoslavija nedostaje. Tada sam sebe držala čovjekom” – ovo je samo dio jednog od mnogih tekstova Vedrane Rudan u sličnom tonu.

“A onda sam danas na netu pročitala da se u šatoru u kome hrvatski dragovoljci još uvijek čekaju pitaj boga što ili koga ukazao jedan od krvoločnih hrvatskih popova. Prije njega dragovoljce je blagoslovio šef svih hrvatskih katoličkih šefova. Zauvijek će u povijest biti upisano da mu je u šatoru ratni zločinac ljubio ruku. Hrvatska katolička povijest stalno se vrti u krug.”

“Da li je Đureković bio pošten i iskren drug koji drži datu riječ? Da jest radio bi u Jugoliniji, pokojnoj Jugoliniji, živio u društvenom stanu, imao pravo na zubara, u zgradi Jugolinije, liječnika, u zgradi Jugolinije, branio bi boje Jugolinije na radničkim igrama. Možda bi u nekoj disciplini osvojio zlatnu medalju.

Te su se medalje kovale u Japanu. Da je Đureković samo marljivo učio i radio imao bi pravo i na povoljan kredit, izgradio bi vikendicu, na poslu bio osam sati, djeca bi mu se besplatno školovala, u slučaju frke liječio bi se u Americi… Vratite mi Jugoslaviju.” 

Ovo su briljantno antihrvatske pisane riječi Vedrane Rudan. “Domoljub” Bujanec je upravo njezin tekst odabrao i pročitao u svrhu svoje borbe protiv Lalovca. Toliko mržnje i nasilja u Rudanici, a baš ona se našla napadati nasilje Lalovca. Mogao je Bujanec pročitati i izjavu Dobrice Ćosića o ženama, glavno da je za svrhu primjenjiva, a manje mu je važno što je on činio, baš kao i kod Rudanice.

Uz sve izjave mržnje prema Hrvatima, nasilju koje redovito širi Vedrana Rudan mirno živi u zemlji koju mrzi i svima soli pamet. Šteta što u emisiju nije pozvao i Frljića da i taj riječki kazališni nasilnik kaže koju o nasilju…

PRODAVAČI INANakon što je Bujanec u svojim emisijama promovirao Linića i Jurčića, dvojac koji je uništio INA-u, sada je napravio zvijezdu iz jezive Rudan. Ako tome dodamo da je u svojoj emisiji promovirao lažnog poglavara HPC-a Škulića, sve je jasnije kako on postaje čovjek koji dogovara svoje emisije i sa crnim vragom, ako treba.

https://www.hop.com.hr/2017/01/13/arhiepiskop-aleksandar-lazni-poglavar-hrvatske-pravoslavne-crkve-bio-je-i-lazni-benediktinac/

domagoj margetić tekst o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

margetić partizanZanimljivo je kako Bujanec niti jednom riječju nije u svojoj emisiji nasilja prema ženama spomenuo stalno vrijeđanje predsjednice od strane nekadašnjeg svog kolege iz novinarskog smeća od lista Imperijala – Domagoja Margetića;

“Dok plavojka glasa, njeni krkani parkiraju na nogostupu.”

“nit Jakov jebe, nit više ima grafita”

Dijeliti ženama drogu za sex ne spada u nasilje prema ženama, Bujanec? Odurno. Kao žena, držim kako je Bujanec zadnja osoba koja bi trebala zastupati žene kada se govori o nasilju nad – ženama. Uostalom, način na koji je Bujanec “intervjuirao” Lalovčevu suprugu za svrhe svoje emisije, to jasno pokazuje. Svojim pitanjima je sugerirao i iskamčio odgovore iz nje koji mu najviše odgovaraju, i to upravo isljednički, te je na taj način sa svoje strane kao novinar verbalno izvršio nasilje.

Ingrid Runtić

HOP