Kantautori MALEK i Fitscho predstavljaju zajednički singl “Poželim” i poklanjaju besplatni ringtone

0
2829
MALEK je kantautor kojeg su do sada podržali: Tony Cetinski, Vanna, Jacques Houdek, Ivana Kindl i Ivana Marić!

Kantautori MALEK i Fitscho predstavljaju zajednički singl “Poželim” i poklanjaju besplatni ringtone

MALEK je kantautor, koji je do sada objavio tri singla: Pogledaj, Vjetar i Autentičan. Sva tri singla ostvarila su emitiranje na radijskim postajama diljem Hrvatske, kao i top 5 pozicije na pojedinim top listama hrvatskih radio postaja. Fitschi je ovo prvi službeni singl. Kantautori su se upoznali na MasterClassu suvremenog pjevanja Jacquesa Houdeka na Akademiji glazbene produkcije u Zagrebu.

Detaljni PR o singlu i suradnji možete preuzeti na: http://bit.ly/PoželimPR,
a fotografije možete preuzeti na: http://bit.ly/POŽELIMfotke

MALEK & Fitscho - POŽELIM (novo / new single)
Video spot za singl “Poželim” https://youtu.be/gLvAtLNkPQM

MALEK je od najranije dobi pokazivao veliku ljubav prema glazbi. Tijekom osnovne škole upisuje i osnovnu glazbenu školu u kojoj pohađa satove glasovira. Po završetku studija upisuje privatnu školu solo pjevanja u kojoj, uz tehniku, pohađa i satove solfeggia, korepeticije te višeglasnog pjevanja. Vodeći se tezom da se kontinuirano valja usavršavati pohađa edukacijske programe vrhunskih inozemnih vokalnih mentora Lise Popeil i Guillerma Rozenthulera te upisuje i uspješno završava Master Class suvremenoga pjevanja Jacquesa Houdeka. Bliski susret sa svijetom showbizza iskusio je tijekom rada u timu jednog od najvećih hrvatskih estradnih zvijezda, Tonyja Cetinskog. Osim ljubavi prema pjevanju i pisanju pjesama, MALEK gaji ljubav prema snimanju videa, montaži, fotografiji i slikarstvu.

Web: http://malek.com.hr
Facebook: https://www.facebook.com/malek.com.hr
Twitter: https://www.twitter.com/malek_music
Instagram: https://instagram.com/malek.com.hr
YouTube: http://www.youtube.com/c/MALEKcomhr

Od malih nogu Fitscho je pokazivao svoje glazbene sposobnosti, ali ih je uporno ignorirao. Gitara je bila poklon od roditelja za njegov 13. rođendan, uz pomoć koje je razvio svoje vokalne sposobnosti. Godine 2015. ozbiljnije pristupa glazbi i pronalazi svoj prvi bend te upisuje MasterClass suvremenog pjevanja Jacquesa Houdeka na akademiji glazbene produkcije (MPA). Trenutačno je frontman grupe “Nibru” s kojom priprema snimanje vlastitih autorskih pjesama.

Facebook: https://www.facebook.com/FitschoFilipPintar
Instagram: https://www.instagram.com/fitschofilippintar
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCU6RT05CUFYXdDERZk1fLow

MALEKov rad do sada su podržali vrhunski hrvatski glazbenici: Tony Cetinski, Vanna, Jacques Houdek, Ivana Kindl i Ivana Marić. Donosimo dijelove citata podrške:

Smiren, vrijedan, nenametljiv i sjetan.
Tony Cetinski

Hrabro i odvažno, baš kao što nas je MALEK do sada naviknuo sa svojim singlovima!
Vanna

MALEKov rad pratim već neko vrijeme i sviđa mi se kako razmišlja o glazbi. Osobito volim to što svakim svojim novim uratkom pomakne neke svoje vlasitite granice, a to je ono što bi svaki glazbenik trebao nastojati činiti!
Jacques Houdek

Ako nastavi tim putem, uz rad i predanost, mogle bi se dogoditi velike i značajne stvari…
Ivana Kindl

MALEK je najbolji primjer glazbenika koji radi ono što voli zato što VOLI. Bez skrivenih namjera, bez “estradnog sindroma” i lažne skromnosti. Sličnih smo životnih afiniteta i glazbenog ukusa. Osjećam da ga razumijem i iznimno cijenim njegovo kantautorstvo. Ne podliježe trendovima i nepisanim pravilima uspjeha. On je jedan neobično običan čovjek, osjećajan muškarac i iskren interpretator. Ivana Marić

HOP