“Josipovićev doušnik u HDZ-i pljuje po Kolindi G. Kitarović!

0
2428

Prosvjed_Srb_27_7_2010_02Da aktualni predsjednik ima svoje ljude u svim strankama, koji ga, na ovaj ili onaj način, iz interesa ili uvjerenja, podržavaju, vidi se čak i na primjeru HDZ-a, iako spomenuta stranka ima danas, više no ikad u posljednjih 15 godina, priliku pobijediti na predsjedničkim izborima.

Naime, riječki HDZ nije iznimka, tijekom kampanje za predsjedničke izbore mladi Josipovićev spavač u redovima HDZ-a, navodni HDZ-ovac koji je u toj stranci bio, i ništa nije poduzeo, od 2000 godine do danas, i još uvijek je član te stranke, dakle, bio je članom te stranke i za vrijeme najveće pljačke u povijesti hrvatske države, ne računajući legalnu pljačku kroz predstečajne nagodbe, koja je zapravo majka svih hrvatskih pljački, u vrijeme Ive Sanadera, govorimo o više ne toliko mladom Patriku Šegoti koji je kao HDZ-ovac napao Kolindu Grabar Kitarović istim rječnikom kojim je danas govorio ‘čovjek mržnje’ Nenad Stazić.

– Ukoliko Kolinda Grabar Kitarović pobijedi na predsjedničkim HDZ će nastaviti krasti – otprilike su to riječi Patrika Šegote, Josipovićevog špijuna u redovima HDZ, koji će, sasvim sigurno, nakon skandaloznog intervjua biti izbačen iz HDZ-a i to vjerojatno bez prava žalbe. Ako je HDZ kriminalna organizacija i ako to Šegota zna zašto je ostao član te kriminalne organizacije i je li onda i on ‘zločinac’?

 

Naime, na pitanje ‘novinara’ Indexa očekuje li izbacivanje iz stranke nakon što je vlastiti stranku proglasio zločinačkom organizacijom Sanaderov pionir Patrik Šegota je odgovorio: ” Jedna od temeljnih postavki nove hrvatske države, koju je utemeljio dr. Franjo Tuđman, je i sloboda govora. Ako se zbog istine o kojoj govorim pokrene stranački stroj prijetnji bit će to jedan dokaz da se ovo vodstvo HDZ-a potpuno odreklo Tuđmana…”

Šegota, naravno, zaboravlja da Tuđman nije volio lažljivce, još manje je bio zaljubljen u licemjere. Naime, ako je Šegota sve to znao što govori danas, deset dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora, zašto je dosad šutio, zašto nije ranije progovorio? Je li Šegota zapravo moralni suučesnik Ive Sanadera, s obzirom na šutnju, i stvarni špijun Ive Josipovića u HDZ-u, kako Šegotu doživljava većina HDZ-ovaca koji očekuju izbacivanje Šegote iz stranke i tužbu protiv njega?

Izbacivanje Patrika Šegote iz HDZ-a moralna je dužnost te stranke i obveza vodstva spomenute stranke prema svojim članovima koje ovaj riječki Nenad Stazić ponižava tjedan dana prije izborne šutnje, dakako, udar obavještajno-udbaškog podzemlja nije slučajan. Radi se o ostacima starog, neuspješnog, kadra Jadranke Kosor u HDZ-u, koja je na predsjedničkim izborima zapravo, kao notorna gubitnica, koja ne zna ni beknuti engleskog jezika, dala potporu Josipoviću, doduše, licemjerno, ‘ki bi da bi…’ Kud Ivo tu i ja, govorila je svojedobno Jadranka, znači li to da se Sanader ima pravo nadati da će svoju bivšu zamjenicu i nasljednicu ponovno sresti u Remetincu?

Ivana J.

izvor tinolovka

hop-portal.com