Što je bolje? Imati jednog inertnog posrbicu Josipovića i dalje ili zamijeniti ?

0
953

Prosvjed_Srb_27_7_2010_02Nenad Stazić ljetuje na Brijunima za 7 kuna, kao neki savjetnik Rade Šerbedžije. Prosječni Hrvat ne može toliko platiti niti brod do te destinacije. Vesna Pusić do Ankare plaća zrakoplov 20 000 dolara. Toliko prosječni Hrvat ne zaradi u dvije godine. Kada slušate Stazića sa onom alanfordovskom facom i njegove mudrolije, mislite da se ukazao Mojsije stranke dugoprstića. Stazić objašnjava sve opasnosti HDZ-a, vjerojatno je zato njegovo ljetovanje smijurija. Vesna Pusić narod uvjerava da je njeno putovanje jeftino. Mislim da je išla preko Texasa, bilo bi jeftinije.

Predsjednik Josipović objašnjava narodu da je Kolinda Grabar Kitarović član zločinačke organizacije. U njegovom uredu je radio izvjesni Jović sa cirkusantskim doktoratima, na osnovu kojih je stekao pravo laprdati za naš novac i njegovu plaću, kako je rat provociran sa naše strane. Sadašnja šefica izbornog stožera je bivša savjetnica Ivice Dačića, patološkog mrzitelja Hrvata, izvjesna Obradovićka.  Savjetnik za branitelje nekakvi pukovnik HV-e Kovačić, nekada je pucao na branitelje. Čovjek se pita ako je Kolinda član zločinačke organizacije po Josipoviću, čega je Josipović? Srpske zločinačke organizacije?

Strnaka dugoprstića ili ti SDP-a stalno optužuje HDZ-u, popularno nazvanu kradeze za lopovluk. Srećom oni su pošteni i zato trebaju ostati na vlasti. Milanoviću treba zrakoplov da može brže stići do ljubavnice. Marini bogzna više kako se zove Merzel-Lovrić su trebali bijesni Audiji, našoj jako sposobnoj policiji za naplaćivanje kazni i ničega drugog isto su trebali novi Audiji. Linić  je poput Superhika opraštao milijune Ninoslavu Paviću i gulio sirotinju. Našoj nesposobnoj diplomaciji, koja se bavi bookingom  elitnih soba za bezvezne ministre i pijančevanjem, treba odati priznanje za nerad i štambiljanje putovnica, ipak oni znaju kako nas još dublje gurnuti u bezdan. Sve su to prekrasni razlozi glasanje za SDP-u. Uz more, žitnicu, prekrasne nacionalne parkove, mi smo gladni. Bog nam daje, politika krade.

I koji je zaključak? Što ste nesposobniji,  to ste zanimljiviji… Što su dobro učinili Milanović i Josipović? Ništa. Samo pričaju o HDZ-i. Znači što si nesposobniji- to si zanimljiviji dugoprstić. I tako je isplivao i Sinčić. Jedan od nesposobnijih u Živom zidu, postao je mesija. Kada jedan takav ispliva na površinu i dobiva 16% samo zato,  jer su Milanović i Josipović vrh nesposobnosti, stanje je kaosa. Nije Sinčić dobio na svoju sposobnost, elokventnost, znanje, već na nesposobnost vodećih stranaka. Narod je rezonirao kako je nesposoban, ali je zdraviji od vlasti. On nije poruka o nekoj uspješnosti živozidaša, jer da su uspješni;ne bi mijenjali imena stranaka ili udruga kao vrećice za kruh, oni već godinama ne uspijevaju u političkoj borbi. On je poruka vladarima da su nesposobni i narod je spreman mijenjati takve. Ali naravno ne sa Sinčićem. Narod nije glup.pizdinčić

Najgluplje od svega što se događa na ovim izborima je napravio stožer ili ti štab od Josipovića, koji sa živozidašima nudi spas kao Isus u svezi ovrha. Iako predsjednik tu ne može baš ništa. Da li je maznuo ideju od njih ili po opačićkinom svi prodaju zajedno šarene laži manje je bitno, baš na toj emocionalnoj manipulaciji pokazuje, koliko je prevarant. Do sada nije učinio baš ništa. Kolinda nije ukrala niti dijelila takvu ideju… to mi je draže. Kujundžić je žrtva očajnog PR. Tako je on kao uspješan doktor ispao nezanimljiv, iako tako nije, a Sinčić kao potpuno nezanimljiva osoba, zanimljiv.  Nema bez veze toliko doktora u  politici bolesnog društva. Oni ne smiju napraviti grešku.Zato su cijenjeni.  Ostali su bezveznjaci za pokrivanje proračunskih rupa.

Na ovim izborima josipovićevci lažu da je Kolinda ista kao on. To nije istina. Njega smo označili kao nesposobnog. Jedino je sposoban napuniti džep. Ona  se mora dokazati kakva je na toj poziciji. Što je bolje? Imati jednog inertnog posrbicu i dalje ili zamijeniti tako što sa nečim drugim? Za njega znamo da je satelit Srbije. To ne želimo zamijeniti?

i.d.

hop-portal.com