Glogoški 24 000 kuna primanja kao invalid i heroj, Stazić za 40 000 kuna grije stolac !

0
1095

đuro  glogoškiDežurni glasnogovornik stranke dugoprstića ili ti SDP-e Nenad Stazić ima mjesečna primanja na naš račun 40 000 kuna. Što je za taj novac napravio ? Ništa. Svađanje u Saboru toliko vrijedi i  sjedenje po bezveznim odborima. Ingrid Antićević ima svega 36 000 kuna primanja za lupetanje gluposti po saborskim klupama. Ipak  najpopularnija je kad prozbori tečnim engleskim. “Pipl mast trast as”. Zajedljivci će reći da ne znamo to napisati, fora je da to ona tako slatko govori, kao da radi na tajvanskoj tržnici. I stvarno zaslužuje takva skromna primanja.

Naš histerik Fred Matić, kao vrli ministar,  kojeg mrze branitelji , iznio je primanja branitelja, invalida, osobe koja nema nimalo normalan život, Đure Glogoškog. Kaže Fred da je to cifra  njegovih primanja od 24 000 kuna. Znači za smrzavanje u rovovima, gubitak udova, borbe za domovinu, Glogoški je dobio od 11 000 tisuća kuna manje od “Pipl mast trast as”, 16000 od Stazića. Pa to je Matiću pravedno. Ovo dvoje dugoprstića ima premalo za nerad.Trebaju dobiti još više. Nije dovoljno što ovaj genijalac Stazić ljetuje za 7 kuna na Brijunima, trebali bi Antičevićki platiti put do Zadra zrakoplovom bar 10 000 eura, da ne zaostaje previše za Vesnom Pusić, koja je “uštedila” za put do Ankare 20000 dolara letom . Matić je samo zaboravio još  reći Glogoškom “da ga sram bilo što je stradao”. Bilo bi inače više love ili kako to sad na istočnjačkom kažu naši sabornici, više para za saborske lijenčine. Ipak se oni pate prežderavanjem za sitnu lovu, oprostite sitne pare, u saborskoj kantini i drhte svake četri godine kako prevariti narod na izborima.

Time što je Matić poput zadnjeg jadnika, a ne kao ministar, obznanio primanja jedne osobe bez njezinog dopuštenja, što se inače u normalnim zemljama smatra nedopustivim, on ponovo pokušava obezvrijediti višemjesečne prosvjede 100%-tnih invalida Domovinskog rata u šatoru ispred njihovog (pardon, njegovog) ministarstva u Savskoj 66, kao da se radi o kampu za beskućnike?!

i. drenjančević

hop-portal.com