Danijel Srb: Saucha nisi ti u SIV-u, niti je u Hrvatskoj milicija!

0
2537
www.hsp.hr
www.hsp.hr

Hrvatska stranka prava najoštrije usuđuje verbalni napad predstojnika kabineta premijera Milanovića, g. Sauche, na hrvatske policajce pri obavljanju njihove dužnosti.

Verbalni napad na službene osobe relikt je prošlih vremena – što govori da je Saucha dobro naučio gradivo od starijih stranačkih kolega koji su to primjenjivali u bivšem režimu. Ponašanje mladog lava SDP-a i Milanovićevog ađutanta potvrda je bahatosti vladajuće garniture. Histeričan napad na službenu osobu za vrijeme obavljanja dužnosti pri čemu se dalo do znanja da se radi o „velikom“ Sauchi i pri tome pozivalo na prijatelje i stranačke kolege, ni manje ni više nego na ministra Ostojića i ravnatelja policije Dominića, moguće je samo u totalitarnim režimima.

Hrvatska je prije više od godine dana ušla u EU, i gotovo 25 godina nezavisna i slobodna Država, a nažalost komunistički menatalitet još živi u nasljednicima bivše komunističke partije Hrvatske.

Druže Saucha, a i ostali drugovi, pravilo da drug političar može vikati i omalovažavati službene osobe jer je on vlast prestalo je vrijediti stvaranjem Države Hrvatske.

U svim demokratskim zemljama svi su pred zakonom jednaki pa bi to pravilo trebalo važiti i u Hrvatskoj.

Stoga naglašavamo da je obveza svih građana Hrvatske – pogotovo predstavnika vlasti, poštivati odoru hrvatskog policajca jer su u toj odori mnogi dali živote za Hrvatsku.

Zbog bahatosti, koja se očituje kroz sve tri godine SDP-ove vlasti, ne bi nas začudilo da Sauchine stranačke kolege, na koje se pozivao na Sljemenu, izvrše pritisak na Unutarnju kontrolu MUP-a.
Posljedica takve intervencije bile bi sankcije za policajce koji su samo obavljali svoj posao.

Pozivamo sve hrvatske policajce da se ne daju zastrašiti Sauchinim metodama i da dalje nastave obavljati svoj posao sukladno Zakonu.

Daniel Srb, predsjednik