Matiću ne smetaju autobusi puni birača iz Srbije, ali mu smetaju glasovi iz Argentine!

0
1074

matićććććDržavu su podijelile posrbice i srboljupci.  Jedan od njih je tragični branitelj podruma iz Vukovara, Fred Matić. Smetaju mu glasovi dijaspore. Smetaju mu glasači iz Argentine. Istinu za volju, glasači iz Argentine se čine puno zrelijima od onih iz Hrvatske. Razlog jasan, njima ne pada napamet glasati za jednog posrbicu Josipovića, koji dila dokumente srpskim veleposlanicima, skriva genocid u Glini, pohodi spomenike srpskim klanjima u Srbu, gleda mirno ovrhe nad građanima, iseljavanje građana i za to dobiva ogromnih 49% glasova. Nezrelo društvo očito tako reagira. Nezrelo društvo u drugom krugu ima čak 60000 nevažećih listića, a neki su provocirani ludilom politike Ivana Sinčića, koji je molio birače da u drugom krugu zaokruže za njega?! Koji to normalni političar u EU radi? Samo onaj koji voli narod raditi budalama! Zanimljivo, što je političar luđi, to ima veći prostor. Kujundžić nije tražio da njega zaokruže birači u drugom krugu i nije dobio nikakav prostor u medijima. Sinčić je dobio. U Argentini nisu zaokruživali Sinčića. Niti u BiH-i. Takvima po Matiću treba zabraniti glasovanje, zato da bi naivni, nezreli i neki ludi imali više prostora u Hrvatskoj. Za Josipovića i Sinčića.

Ipak Fredu Matiću ne smetaju invalidi prosvjednici ispred ministarstva 3 mjeseca. Koji to ministar dopušta? Samo teško poremećen. Koja vlast? Samo teško poremećena. Bez zahvale za najhrabrije. SDP-a je postala brod luđaka, koji plovi prema svome kraju. Kad slušaš ministricu Mrak Taritaš padne ti mrak na oči, ta ne zna da je 1992. godine Hrvatska bila priznata država. Za takve treba glasati? Za premijera koji se stalno izvlači na grijehe HDZ-e…Srbija Eu

I za kraj; Fredu Matiću ne smetaju niti  autobusi puni birača iz Srbije. Onih istih koji su rušili Hrvatsku. Ne smeta njemu podrška Šešelja Josipoviću. Koji su onda birači zreliji, oni u Argentini ili Hrvatskoj? Kaže ovaj posrbljeni politički poltron da nas Kitarovićka vraća u 19. stoljeće. Ne Matiću, ti i  premijer nas vraćate u 19. vek, jer Srbija i jest u tom veku, a mi smo ipak u 21 stoljeću, jer ne razmišljamo kao poturice o stalnim osvajanjima, pokrštavanjima, prekrštavanjima, klanjima i ubijanjima. Oni normalni jedva čekaju da se i Matić ukrca u jedan srpski autobus.

Zanimljivo je da su zaostali desničari imali predsjednicu vlade, a sada i predsjednicu države, a ovi kozmopoliti iz 19. veka nisu.

Igor Drenjančević

hop-portal.com