Skandal: Američki državljanin odveden na deložaciju i ispao međunarodni incident

0
982

slinčićććZadnja deložacija u Varaždinu imala je i svoj tragikomičan epilog za živozidaše.  Američki turist koji je  lunjao po gradu Zagrebu, te dobio besplatno spavanje na Črnomercu, u zgradi živozidaša, sudjelovao je u avanturi svog života . Amer, sretan što je dobio prenoćište na račun poreznih obveznika, nije ni slutio da će u Hrvatskoj postati Indiana Jones. Nakon spavanca, živozidaši su ujutro poveli Amera u Varaždin. Amer sav sretan jer je prvo dobio besplatni smještaj, a poslije i besplatne turističke vodiče, rado se ukrcao na put u Varaždin. Umjesto “chicks” from Zagorje, Amer je upoznao tavan deložirane kuće. I tako je  Amer ostao na deložaciji.  Vidjeti facu Amera  u toj situaciji  bilo je  tragikomično, rekao je jedan od živozidaša. I tako umjesto provoda po Varaždinu, Amer je završio u “marici”. Ipak, imao je čast upoznati zbigecanog predsjedničkog kandidata Sinčića u živozidaškom gnjezdu… i to je od velikog značaja. Ako ovaj ipak zavalja narod i postane predsjednik,  Amer će biti tip koji je dijelio tavan sa njim.

Jedan od živozidaša je zveknuo glavom u gredu na toj deložaciji, pa je živizidaško glasilo ‘krtica news’ brže bolje za to proglasila odgovornom policiju. I naravno, proglasilo brutalnost policije. Lik jest brutalno zveknuo glavom, no sam je priznao da je to bilo vlastitom nepažnjom, a ne postupanjem policije. Policija je rekla “buuu”, ovaj se ukenjao od straha a Pernarova propagandna fantastika je tu nezgodu spremno upotrijebila protiv policije. Kriva je murija ili  kako sadašnja mladež kaže panduri, da bude u skladu sa vršnjacima iz Beograda. Te vijesti piše navodno sam Pernar, koji je u gipsu, pa kako nema nešto pametno za blebnuti, kao i obično – dopisuje se sam sa sobom…slinčić 666

Amer je tako izazvao međunarodni skandal, sve zbog veće gladi za medijskom prisutnošću živozidaša. Čini se da je ova cirkus kampanja oko nesvršenog studoša Sinčića i fanatičnih medija, koji ga prate ko Isusa u stopu, u završnoj  fazi. On za razliku od pravog mesije ne može nahraniti ekipu sa par ribica, a kako vidmo nema niti moći kao Bongo Vragec da otjera policiju. Još samo čekamo da poleti kao Bongo sa zgrade i počne urlikati: “ja letim, ja letim, nema više deložacije!”.

 

hop-portal.com