HOP

Skandal: Američki državljanin odveden na deložaciju i ispao međunarodni incident

Zadnja deložacija u Varaždinu imala je i svoj tragikomičan epilog za živozidaše.  Američki turist koji je  lunjao po gradu Zagrebu, te dobio besplatno spavanje na Črnomercu, u zgradi živozidaša, sudjelovao je u avanturi svog života . Amer, sretan što je dobio prenoćište na račun poreznih obveznika, nije ni slutio da će u Hrvatskoj postati Indiana Jones. Nakon spavanca, živozidaši su ujutro poveli Amera u Varaždin. Amer sav sretan jer je prvo dobio besplatni smještaj, a poslije i besplatne turističke vodiče, rado se ukrcao na put u Varaždin. Umjesto “chicks” from Zagorje, Amer je upoznao tavan deložirane kuće. I tako je  Amer ostao na deložaciji.  Vidjeti facu Amera  u toj situaciji  bilo je  tragikomično, rekao je jedan od živozidaša. I tako umjesto provoda po Varaždinu, Amer je završio u “marici”. Ipak, imao je čast upoznati zbigecanog predsjedničkog kandidata Sinčića u živozidaškom gnjezdu… i to je od velikog značaja. Ako ovaj ipak zavalja narod i postane predsjednik,  Amer će biti tip koji je dijelio tavan sa njim.

Jedan od živozidaša je zveknuo glavom u gredu na toj deložaciji, pa je živizidaško glasilo ‘krtica news’ brže bolje za to proglasila odgovornom policiju. I naravno, proglasilo brutalnost policije. Lik jest brutalno zveknuo glavom, no sam je priznao da je to bilo vlastitom nepažnjom, a ne postupanjem policije. Policija je rekla “buuu”, ovaj se ukenjao od straha a Pernarova propagandna fantastika je tu nezgodu spremno upotrijebila protiv policije. Kriva je murija ili  kako sadašnja mladež kaže panduri, da bude u skladu sa vršnjacima iz Beograda. Te vijesti piše navodno sam Pernar, koji je u gipsu, pa kako nema nešto pametno za blebnuti, kao i obično – dopisuje se sam sa sobom…

Amer je tako izazvao međunarodni skandal, sve zbog veće gladi za medijskom prisutnošću živozidaša. Čini se da je ova cirkus kampanja oko nesvršenog studoša Sinčića i fanatičnih medija, koji ga prate ko Isusa u stopu, u završnoj  fazi. On za razliku od pravog mesije ne može nahraniti ekipu sa par ribica, a kako vidmo nema niti moći kao Bongo Vragec da otjera policiju. Još samo čekamo da poleti kao Bongo sa zgrade i počne urlikati: “ja letim, ja letim, nema više deložacije!”.

 

hop-portal.com