SDP-a se pretovorila u Srpsku Demokratsku Partiju

0
1041

SDP logoKolinda Grabar Kitarović je po Milanoviću loše rješenje za Hrvatsku. Za ministra Marasa zlo. Mediji su izmislili nekakvu aferu Kolinde sa Srbinom, ljubavnikom, a oni još podliji i naručili pornić, snimljen s leđa… Pogledate na terenu što rade u stranci dugoprstića ili sdepeu, ispada da je stranka udomitelj za srpske teroriste, a na državnoj razini komunicira sa psima rata iz Srbije. U Vrgimostu u vlasti dva su terorista u SDP-i, na Banovini vlast prikriva genocid nad Hrvatima, iako je današnji predsjednik znao za to…

Pogledajmo nacionalni sastav vlade i dolazimo do još jednog dokaza u što se pretvorila SDP-a, većina su Srbi. Kao da je ovo vlada Srbije. Nimalo logično. Kako se brani takva teza? Da mediji prebrojavaju krvna zrnca. U predsjednikom uredu od presudne važnosti opet su Srbi. Koga vlast napada? Katoličku crkvu. Uopće ne reagira tzv. naša vlast na teroriste u SPC-i, vlast ne reagira niti na šovinizam srpske crkve, branjenje hrvatskih obilježja na ukopu je uobičajna pojava.  U par rečenica sabrano, jasno govori gdje smo. U kandžama Velike Srbije.  SDP-a se pretovorila u Srpsku Demokratsku Partiju. Niti po nacionalnom sastavu, niti po politici ona nije hrvatska partija.

Da komedija bude potpuna, njihovim kandidatima plješće Vojislav Šešelj, a ministre posebno cijeni sa četničkim pedigreom, vojvoda Šešelj. Što se nameće kao zaključak? Vojini sinovci Nikolić i Vučić uz pomoć ovakve vlasti u Hrvatskoj imaju otvorena vrata prema Srbiji. SDP-a danas izgleda više srpska nego hrvatska  stranka. Istjerani Hrvati u pečalbu i promjenom strukture stanovnika, ovakva vlast stvara čistu srbizaciju.

hop-portal.com