HOP.hr napravio paniku u četničkom kokošinjcu Banovine!

0
2713

četniciNakon pisanja Hop.hr oko četničkih pokreta na Banovini, u četničkom kokošinjcu vlada kaos. Četnici, teroristi i bivši JNA-e teroristi  ušli  su u svađu. Ne zna se tko od njih prenosi informacije za HOP.hr. Uglavnom HOP.hr je otkrio prikriveni genocid nad Hrvatima 1991. godine. 150 ljudi ubile su jedinice pukovnika Ajdinovića. HOP.hr je otkrio i grobišta zvjerski ubijenih. Otkrili smo da i poraženi predsjednik zna za taj genocid, ali ništa nije poduzeo.

Našom akcijom otkriveni su ubojice 6 staraca bačenih u bunar u okolici Gline, te vezu današnjeg vjećnika SDP-a  Miličevića sa tim ubojstvima. Nakon pisanja našeg portala, četnik Urukalo preminuo je od srčanog udara, jer je prozvan kao osoba,  koja je skrivala leševe već spomenutih 15o Hrvata, nad kojima je napravljen strašan genocid. Nađen je na podu svoga stana, prije 10 dana mrtav. Glinjani su tražili hitnu akciju. Urukalo očito nije imao čistu savjest. Policija je provela akciju nad navedenim Miličevićem, koji nije dozvoljavao istragu 6 ubijenih osoba u okolici Gline u ratno vrijeme.

Danas je došlo do teške svađe i tuče između četnika  glinskog kraja.  Poruka je redakcije jasna, ovih dana i tjedana  objaviti ćemo i detalje drugih četnika ubojica, ma koliko prijetili glavnom uredniku . Vrijeme je da četnička bagra odgovara za svoje zločine.

Ponosni smo; da su neki branitelji riješili svoja stambena pitanja, a opet neki četnici konačno privedeni  za svoja zlodjela, neke je savjest ili strah oborila na pod i više ne smišljaju nove zločine.

Igor Drenjančević

hop-portal.com