Politički sex: Čačić se zaljubio u Karamarka

0
1406

čačomjaRadmir Čačić se zaludio HDZ-om. Baš kako milanovićev  brod tone, miševi sa palube bježe. Radimir popularno nazvan Gazimir, strah i trepet naših prometnica, ulazi u karamarkovo slijepo crijevo.”HDZ je jedna izvrsno organizirana i odlična stranka. Stranka je instrument, to je sustav. Stranke u Hrvatskoj su HDZ, HDSSB, IDS i HNS. To nije dječja igra. SDP nije još ni približno stranka, a HNS više ne postoji”, zaključuje Čačić.

Kolindu je proglasio sposobnijom od Pusićke, što reći,  zrak u valturskom zatvoru je veličanstven. Golf igrališta u zatvoru veličanstvena, nikoga nije pogodio lopticom u glavu. Zaboravio je priču o HDZ zločinačkoj organizaciji. Zaboravio je ljubakanje sa Vesnom, najdražom šešeljevom ministricom. Zaboravio je najgore, jer partizanska elita gubi tlo pod nogama.  Čačić se vidi u vladi Karamarka;  “Naravno da mogu. Ja se mogu zamisliti u svakoj Vladi koja poštuje neke civilizacijske standarde”.

Sin oca zapovjednika brijunskog logora smrti, vidi sebe u politici na vrhu. Iako baš ništa dobro nije napravio u politici, sada se nudi kao vlaška mlada Karamarku. Njegovo nuđenje je znakovito, sdepeovska vlada- pada.

hop-portal.com