Milanovićevi kukurikavci traže pomoć istarskih separatista i posrbica iz Pule!

0
964

srbi u puliZoran Milanović za svoju prosrpsku vladu traži spas u Puli. IDS kao stranka prosrpskih separatista, preobučenih u nekakve Hrvate iliti istrijančeke, ugostila je premjera bez naroda. On je premjer  slučajnog naroda. Tako kaže. I našao je spas u pogubljenoj Istri.

Njegova ministrica Pusić, koju odvjetnik Olujić optužuje da je pučkoškolka, a Šešelj ju obožava, ne želi vidjeti Čačića u koaliciji, jer ju ne smatra boljom od nove predsjednice. Očito nova predsjednica nema četnički pedigre kao Pusićka, a niti brata koji zagovara novu Jugoslaviju, pa nije dovoljno dobra za ove posrbice.

Iz toga razloga su kukurikavci iliti posrbice došle u posrbljenu Pulu. Pula je vrlo slična Beogradu, širi neku ‘ srpsku toleranciju’, potcjenjivanja svega Hrvatskog. Sjedište je titoizma.

U Umagu Srbi imaju sjedište Titove štafete; Brijuni, koje posrbice zovu Brioni je sjedište Titove vladavine, a uglavnom srpska glumačka elita tamo mažnjava novac od Hrvata, poreznih obveznika za svoje dosadne predstave. Zanimljivo da naš vodeći glumac Božidar Alić gladuje, dok se na Brijunima prežderava Šerbedžija, koji je 1991. godine zbrisao u Beograd. IDS-ova kamarila separatista su idealni sugovornik za vladu posrbica, koja je u članstvu sa više od pola Srba ministara, što i ovakvim ponašanjem potvrđuje.

Pula je kao vojni grad u Jugoslaviji preplavljena Srbima, pa nije ni čudo da se želi odijeliti od Hrvatske. I koga podržava separistička vlast IDS-a? Milanovića. Gle čuda. Gdje Milanović traži spas? Kao i Josipović, od Srba. Nema slučajnosti. SDP-a je pretvorena u srpsku demokratsku partiju. Lažni Hrvati Pule, a zapravo u većini sinovi četnika sa Banovine, Korduna, majčice Srbije, veselo su dočekali svoje spasioce. U Puli je HDZ-a ustaška stranka. Zastava Jugoslavije im je draža od hrvatske. I taj bolesni velikosrpski mentalni sklop preko tzv. istrijanstva gura srbizaciju Pule. Mnogi službenici, policajci i zatvorski čuvari i danas govore plata umjesto plaća, patike umjesto tenisica, kaiš umjesto remen, kesa umjesto vrećica, a kupatilo je normalno reći umjesto kupaonica… Ćao je pozdrav umjesto našeg hrvatskog, pa kada komunicirate na ulici sa tim tzv. Hrvatima lako osjetite atmosferu Beograda.  Milan, Dragan, Radoslav, najdraža su imena tih tzv. Hrvata. Takvima plješće SDP-a, tamo daleko u zemlji Istri Brena je obožavana, a Perković kao branitelj zabranjen! Jer vladaju posrbice i njihove izdajničke sluge. Nakon Josipovićeve poražene prosrpske politike nastavlja se sa  SDP-om u tom smjeru. Sjetimo se Peđe Grbina i njegovo prosrpsko divljanje po našim zakonima, želju Srba da imaju svoga dogradonačelnika u Puli, kriminal u Glasu Istre, Jakovčićeve afere, ime njegova sina – Jugoslav i sve je jasno. Istra je leglo srpskog kriminala i velikosrpske politike.

Svima nam je valjda dosta posrbica iz ‘SDP kukurikavaca’ i genocidne politike srpskih zločinaca Nikolića i Vučića?

i.d.

hop-portal.com