Pusić, Lovrićka i slične posrbice i Srbi napadaju Glogoškog, smeta im Hrvatska!

0
1019

đuro  glogoškiĐuro Glogoški postao je meta Jelene Lovrić. Tko je ta žena groznog pogleda? Novinarka, a to znači prosrpska huškačica, koja je dozivala nekada tenkove iz Beograda. Danas za te zasluge dobiva plaću veću nego Glogoški, branitelj, invalid domovinskog rata. Plaću je zarađivala preko mržnje. Pavić i EPH-g su isplaćivali enormne honorare za jadne tekstove. Slavko Linić je otpisivao dugove Paviću za širenje mržnje. Rezultat toga je prosrpski mediji u Hrvatskoj.

“Branitelji, (a ne Lovričke), su ti koji su stvorili hrvatsku državu, zajedno s poginulim i nestalim suborcima, i dali je na “upravljanje”  takvima, kakva je “Lepa Jelena”, kojoj očito više odgovara bivša Jugoslavija, a vjerojatno joj silno nedostaju i njezine kolege iz “Danasa”, jugo-tjednika, u kojem je godinama žarila i palila, zajedno sa Štulom, Lazanskim i drugim “pomozbog” junacima. Činjenica  da se branitelji u Savskoj bore za prava i dostojanstvo sebe i svojih obitelji, a poglavito za dostojanstvo svojih poginulih i nestalih suboraca, ali i protiv ovakvih novinarskih mutikaša, kakva je Jelena Lovrić.- rekao je branitelj Jakelić, a mi smo ovo zanimljivo razmišljanje  htjeli podijeliti sa javnošću.pusić zoki

Zoran Pusić ustavnu odredbu zabrane udruživanja sa Jugoslavijom želi ukinuti, kako bi Jugoslavija bila mogućnost. Ne mislite li da je Jugoslavija takvim novinarima i političarima cilj, a ogromna primanja stimulacija? Čemu novinarske plaće 50000 kuna za grijanje stolca u redakciji i lažiranje istine? Novinske kuće su mahom ukinule istraživačko novinarstvo i taj novac poklonile poltronima. Zašto je uništeno istraživačko novinarstvo? Upravo zbog prikrivanja kriminala. Mediji, politika i privreda jasno uništavaju Hrvate. Cilj Velika Srbija. Zato nas zovu katoličkim Srbima u Srbiji.

Đuro Glogoški postaje simbol otpora. Hrvat. Branitelj. Brana prema Velikoj Srbiji! Zato napadi ovih izdajnika.

i.d.

hop-portal.com