Radnička fronta postoji i u Hrvatskoj i u Srbiji, kao novi put u srpsko-hrvatsko bratstvo

0
993

rfTsiparas u Grčkoj je sin bogatog oca, koji živi od očeva rada. Nigdje ne radi. Danas je poznat svima. Premijer. Nikada ništa nije radio, osim što dijeli obećanja. Kod nas je takva situacija sa Sinčićem. Nigdje ne radi, nesvršeni student, koji se nudi kao rješenje. Grčka i hrvatska ekonomija su uništene. Zašto? Jer narod gleda lopove kako kradu i ništa ne poduzima. U Njemačkoj narod reagira na jedan euro. I zato je stabilna ekonomija. Organizacija je podređena uspjehu, zakoni su podređeni uspjehu. Kod nas je sve podređeno lopovluk i pljački. Saborski zastupnici izglasavaju zakone kojima se krađa omogućava.  Novinari pišu o kriminalu, ali većina to ne doživljava. I dok jedni ne doživljavaju, drugi kradu, a treći nude mesiju bez dana radnog staža, država propada. Da li je u Grčkoj isto? Potpuno isto.

Mlad ne znači sposoban. Mlad ne znači uspješan. Grčka je dala povjerenje potpunom zgubidanu, nakon tolike korupcije. Hrvatska isto daje 15% jednom čovjeku bez dana radnog staža. Ničime  te dvije osobe nisu zaslužile povjerenje, jer i nikada nisu ništa posebno riješile. To su današnji virtualni revolucionari. Stupanj savjesnog ponašanja društva i zrelost pojedinca u ove dvije države nema veliku cijenu, jer inače bi država tražila razvoj preko znalaca, a ne neznalica.

U našoj zemlji mediji progresivno doživljavaju samo lijevo. Čak i lijevi ekstremizam. Tako danas Radnička fronta “pali” medije. Malo ih je, retorika postkomunistička, ekonomija samoupravljačka, baš kao da je projekt Jugoslavije bio uspješan. Radnička fronta postoji i u Srbiji. Slučajno?

Komunisti su bili prvi neuspješni globalisti. Danas su takvi pokreti instalirani da unište naciju, domoljublje u ime viših ciljeva. Uvijek je viši cilj novac, a ne ideal. I tu je kraj laži. I početak globalizma.

Radnička fronta bez dana u Saboru ima medijsku snagu kao parlamentarna stranka. Ima očitu ulogu zamagljivanja istine. Mediji poklanjaju snagu nekom pokretu koji ništa nije učinio. Poznato? Isto kao u Grčkoj. Zar mislite da bi tajkunski mediji stvarno propagirali radničko samoupravljanje? Naravno da ne, tako je i sa ulogom tih pokreta. Isto je i sa Živim zidom. Do zadnjih izbora bili su van svih medija, a danas iskaču naši spasioci iz paštete. U hanžekovićevim novinama Sinčić daje veliki intervju. Bankari i njihove sluge bi dopustili neprijatelju bankara toliki prostor? Naravno da ne. U principu se spustila gusta magla iznad Zagreba, živozidaši i radničke fronte trguju sa sudbinama ljudi, koje oni u biti ne mogu obraniti. Nigdje i ničime. Što su ovi neuspješniji u obrani ovršenih, to su mediji puniji njihovih komentara. Mediji i gospodari zemalja stavljaju u prvi plan neradnike, jer jedino osobe koje ne rade neshvaćaju dubinu problema. Globalistima su komunističke ideje idealne, jer na taj način zatiru naciju- zato je ljevica danas zanimljivi suradnik globalizma.

i.b.d.

hop-portal.com