Ostojić zapošljava srpske teroriste u policiju,a noću uništava hrvatske spomenike

0
889

ostojićOstojić pretvorio policiju u kamenoklesarski obrt. Tako sada i ninja kornjače imaju konkurenciju. Hrvatski kamenoklesari obilaze spomenike  iliti policajci i brišu slova koja smetaju Ranku Ostojiću. Najveći problem u ovoj državi je pozdrav „Za dom spremni“. Na njega se diže kosa kamenoklesaru Ostojiću. Zato je oformio kamenoklesare sa puškama, koji jurcaju po Hrvatskoj i štemaju po spomencima. Četnički spomenici usred Borova sela i Vukovara ne smetaju. Samo hrvatski. Ostojiću ne smetaju niti srpski derneci u Borovu selu, Vukovaru ili Jagodnom, uralanje četnika po Slavoniji. Ne smetaju niti četnici u redovima policije.  To nije opasnost, opasnost je biti Hrvat.

Slično razmišlja i Josip Leko predsjednik Sabora, onog istog koji se bavi izmišljanjem zakona za pljačku građana.  U pretvorbi su izmišljali zakone za svaku privatiziranu tvrtku, pa kada su to pokrali, onda su sabornici izmislili ovršne zakone za pljačku građana i na taj način produljili pljačku za svoje džepove. Danas Leko nije htio dati riječ Glogoškom u sabornici, jer to nije u skladu sa poslovnikom Sabora. To u prijevodu znači da ljudi u Saboru se moge organizirati za  zakonska pljačka građana porezima i ovršnim zakonom, jer  to je u skladu sa poslovnikom, ali u Saboru ne mogu biti za govornicom oni koji su stavarali zemlju. Danas je Glogoški protjeran u šator, jer na govornicu Sabora mogu stupiti lopovi, prevaranti, srpski teroristi, ali branitelji su prijetnja. Glogoški mora šutjeti u Saboru dok ga sabornici rade budalom.

Isto tako pojedini vijećnici srpske nacionalnosti iz SDP-a mogu imati terorističku prošlost, ali ne mogu  biti iz hrvatskih redova, jer su svi HOS-ovci teroristi i ekstremisti. Srpski teroristi i četnici nisu teroristi, teroristi su HOS-ovci, jer su branili državu od Srba.  Mogu srpski teroristi  čak  sudjelovati u vrhu vlasti, biti savjetnici predsjednika.

Sve u svemu živimo u prekrasnoj državi. Sabornici pljačkaju narod zakonima, banke  nabijaju najgore uvjete za kredite u EU, srpski teroristi u izvršnoj vlasti, hrvatski branitelji otpušteni iz policije i vojske, uništena privreda i iseljavanje mladih. Što je nakon toga preostalo Ostojiću nego da otvori kemenoklesarski obrt?!

Igor Drenjančević