Otvoreno pismo branitelja Kakarića: ‘Hrvati trebaju ujedinjenje!’

0
942

kakarićPoštovane Hrvatice i Hrvati poštovani sugrađani.
Sve što nije Srpsko i Jugoslavensko Ostojiću, Lučinu, Milanoviću, Leki, Pusićki, Josipoviću, Pleština i je mrsko…….. Hrvatska riječ, slovo, povijest, a posebno mi Hrvatski
branitelji, Domovinski rat….
Od 2002.godine ta komunistička bagra aktivno progoni moju obitelj, samo zato što sam se suprotstavio kriminalu u poslovima humanitarnog razminiranja. Suprotstavio sam se stvaranju novih minskih polja te tome da vojni eksplozivi iz mina ne završavaju u rukama terorista i kriminalaca. Od tada moja obitelj izložena je neviđenom progonu, teroru i pljački upravo od onih koji bi se trebali brinuti o sigurnosti građana.
Ostojić, kao prava hulja skriva se iza odore( nažalost Hrvatske), ovlasti, imuniteta i sl.
Njegovi poslušnici pljačkaju nas, prijete da će nam ubiti djecu, prijete namještanjem kriminalnih dosjea. (ovo tvrdim iz osobnog iskustva).
To oni smiju jer je to njihov komunistički – udbaški svjetonazor. Institucije u kojima rade prisvojili su za svoje osobne potrebe i ciljeve.
Stvarnu nam treću Jugoslaviju pred nosom a mi to kao hipnotizirani mirno gledamo.
Ostojić je od 2002. godine aktivno je uključen u teroriziranje moje majke minama. Ona je stara i teško bolesna osoba. Zamislite heroja. Terorizirati stare i nemoćne priliči samo četnicima i udbaškim kadrovima, a ne časniku Hrvatske policije.
Poštovane Hrvatice i Hrvati, poštovani sugrađani.
Poštovani političari, oni koji Hrvatskom narodu žele dobro.
Danas u ovoj teškoj situaciji nameću nam se izuzetno ozbiljna pitanja:
· Koliko je 2002. godine Srba ušlo u Hrvatsku policiju, i druge institucije?
· Kakva je od tada nacionalna struktura tog za Hrvatski narod posebno važnog ministarstva ?
· Koliko je aboliranih četnika primljeno u državne službe a posebice u policiju?
· Koliko je 2002. godine iz policije otpušteno časnih Hrvatskih mladića ?
Devastiraju nam spomenike branitelja i heroja, nezakonito nas progone i teroriziraju.
Ostojić, Lučin, Milanović, Leko, Pusićka, Pleština, porušili bi oni i sam Rim, samo da mogu. Zamislite ipak se tamo nalazi simbolika koju su Hitler i Musolini koristili kao svoju simboliku.
Zabranili bi oni i Hinduizam zbog svastike samo da mogu.
Te individue nisu samo tamo neki kojima smetaju naše svetinje.
Te individue su opasni urotnici koji planski rade na rušenju samostalne Hrvatske, te vračanju hrvatskog naroda u treću Jugoslaviju i pod srpsko četničku čizmu.
Mladen Bajić i njegova elita kao posebno dobro plaćeni čuvari državne imovine, na žalost i članovi urotničkog tima potrudili su se da država bude temeljno opljačkana i dovedena na rub bankrota. Tako su urotnicima su dali čvrst argument da je vračanje u jugoslavensku integraciju jedino moguće i logično rješenje.
Komunistička žgadija, predložila je Bajića za Ustavnog sucaRH, a tim činom pljunuli su u lice svakom poštenom Hrvatu i domoljubu.
Postavlja se pitanje hoće li Bajić biti Ustavni sudac koji će vratiti Hrvate u Jugoslaviju ?
Ovako oslabljena i opljačkana država trebala bi biti lak plijen urotnicima.
Poštovani Hrvatice i Hrvati, poštovani građani pitanje je zar ćemo mi to dozvoliti ?
Što ćemo kao opravdanje sutra reći svojoj djeci i unucima ?
Srbi u Hrvatskoj su manjina.
Samostalna i suverena država Hrvatska država je prvenstveno Hrvatskog naroda.
Svaki Srbin koji poštuje Ustav RH, te samostalnu Hrvatsku kao takvu, poštivan je, i biti će poštivan i dalje od većinskog HRVATSKOG NARODA.
Tako je i s ostalim manjinama.
Kao Hrvat posebno sam ponosan na odnos prema manjinama, a kao humanitarac i dalje ću se maksimalno zalagati za njihova prava ali u okviru Ustava i zakona samostalne i neovisne RH .
Iz tog razloga samostalna Hrvatska mora imati vladu koja je sastavljena od Hrvata a ne Srba kao što to imamo danas.
U saboru RH moramo imati Hrvate koji će se brinuti o Hrvatskoj državi i njenom narodu a ne o Srbiji i aboliranim četnicima kao što to imamo situaciju danas.
Moje ne tako davno obraćanje saboru RH s apelom da se prestane s teroriziranjem moje majke minama, jer ona kao što sam već rekao, stara je i teško bolesna osoba, te ničim nije to zaslužila. Isto tako, od sabora RH zatražio sam pomoć, da se istraže policijski službenici koji su me nezakonito uhitili, tom prilikom maltretirali te prijetili da će mi ubiti djecu i namjestiti kriminalni dosje.
Poštovani Hrvatice i Hrvati, poštovani građani za Leku je apsolutno normalno :
· što se jednu staru i teško bolesnu osobu godinama terorizira minama
· što teroristi koji su krali mine s polja razminiranja te njima minirali nove teritorije RH slobodno šetaju
· što policijski službenici prijete likvidacijom djece i namještanjem
· što je časnik HV-a u mirovini nezakonito uhićen i maltretiran te naposljetku bio protjeran iz domovine.
Leko mi je odgovorio protu pitanjem “KOJE SU TO MOJE NAMJERE”
Što mislite poštovani Hrvatice i Hrvati , koje su namjere čovjeka kojeg sustavno maltretiraju samo zato što je prijavio korupciju i criminal u koji su bili upleteni Lučin, Ostojić, Pleština, ……..
Svi imalo svjesni i progresivni građani dobro su ovih godina uočili Lekine namjere.
Pogledajmo njegov apsolutno sramotan čin prema našem heroju gospodinu Glogoškom. Iako je tijekom Domovinskog rata bio sposoban nositi oružje, nije to učinio i otišao na front već se pod izlikom radne obaveze skrivao po Zagrebu. Svaka čast svima onima koji su imali radnu obavezu i koji su je časno odradili jer njihov doprinos u obrani domovine bio je neizmjeran. Kada američki, kanadski veteran i ratni invalid uđe u parlament , zasjedanje se prekida bez obzira kako je ono važno te se omogućuje toj osobi da iznese svoj stav, mišljenje i sl.
Pokušajmo sagledati tko je kroz povijest koristio novakovu metodologiju uklanjanja , i teroriziranja nepoželjnih i neistomišljenika.
Svaki vapaj Hrvata za pomoć, za poštivanje države kao takove proglašava se ustašoidnom.
Gospodin Dinko Cvitan nastavio je Bajićevim stopama. Apsolutno ništa nije uradio da se stanje u tom za Hrvatski narod važnom resoru dovede u Ustavne i zakonske okvire.
Ja odgovorno tvrdim da je to dobro poznata staljinističko – udbaška metodologija.
Nisam član HDZ-a i ne govorim s tog aspekta, govorim kao građanin RH, kojemu je samostalna RH svetinja.
S punom odgovornošću tvrdima da su SDP i HNS postale stranke posebno opasnih namjera te sjedišta stranih agentura.
Odgovorno tvrdim da su danas prelomni trenuci, u kojim, ili će Hrvatska konačno postati Hrvatska u kojoj će Hrvat moći bez straha da će biti proglašen fašistom isticati svoje Hrvatstvo ili će Hrvatski sinovi ponovno u nekoj trećoj Jugoslaviji završiti u razno raznim Jazovkama.
Zato dignimo svoj glas još složnije.
Budimo jedinstveniji i odlučniji
S poštovanjem
Branko Kakarić

hop-portal.com