Lenta na Kolindi smeta jer je simbol Hrvatske!

0
1073

tudjman-franjo-hrvatskaPolitika se zbiva i na simboličkoj razini, a ne samo na razini realnosti, srž su nacionalnog identiteta, što je u suverenom smislu opstojnost. Sad vidimo tko je u Hrvatskoj protiv te simboličke Hrvatske; svi oni koji su protiv Hrvatske opstojnosti i suverenosti. Svatko će ih prepoznati u medijskim nastupima kako napadaju, a sve pod izgovorom da je to povratak na nacionalističku politiku. Zato postoje Lovrić, Frljić, Milanović, Josipović i ostali prosrpski trabanti.

Napada na predsjedničku lentu oglasila se prva naša novinarka Jelena Lovrić… sad slijedi sinhronizirani napad na tu temu. Smeta li Jeleni Lovrić nošenje lente na inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, temeljeno na Ustavu, zato što je Srpkinja?

Jedan negativan način odnosi se na sve što je hrvatsko, uništili su nam svaki simbolički identitet nacionalnog u sportu zadnje tri godine, samo s ciljem da se obračunaju sa strukturama koje vode sport, a nisu na liniji jugoslavenskih integralista, sve oko sporta prikazuju se kao jedna kriminalna organizacija što u dobrom djelu su u pravu, ali ovdje nije zamisao obračuna s kriminalom nego s politikom, što očekivati u takvoj medijskoj harangi na hrvatski sport. Nama su sportske ikone u našim medijima sportaši iz „regiona“, tako smo i prošli kao pravi balkanci bez karaktera u završnici rukometnog prvenstva… vratimo naše hrvatskom jedinstvu… HRVATICE i HRVATI.

S.S.