PUPOVAC PODNIO PRIJAVU PROTIV PRAVAŠA KELEMINCA

0
1084

030PRIOPĆENJE POVODOM MOG POGONA
Već petu godinu za redom, dana 27. 07. organiziram u ime Autohtone – Hrvatske stranke prava prosvjed protiv veličanja četničkih zločina u Srbu .
Temeljem prijave od strane Policijske postaje Donji Srb, dana 25. srpnja 2013. godine na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjen sam sa 2.200,00 kuna, jer je „netko „ pjevao, zamislite ustašku pjesmu „Marjane, Marjane „ a u refrentu te pjesme Ante Paveliću za tebe umrijet ću !
Prijava je podnjeta na temelju pritisaka Milorada Pupovca i montirani je politički progon !
Koprivnička policija lažno me prijavljuje zbog remećenja javnog reda i mira sa ciljem mog osobnog progona i javnog degradiranja. Ovim putem Vas sve obavještavam da sam na Prekršajnom sudu Koprivnici ovih dana dokazao svoju nevinost i oslobođen montirane optužnice.
Pošto mrzitelji Hrvatske ( pate za Jugoslavijom i Velikom Srbijom ) ne mogu podnjeti naše odlaske u Srb, Policijska postaja Donji Srb sa načelnikom Tomislavom Ivandićem ponovno pokreće politički progon sa danom 28. srpnja 2014. godine. Sada u optužnici stoji da je putem razglasa puštena pjesma „ Evo zore evo dana, evo Jure i Bobana – pa između ostalog Jure zove Boban viče za dom spremni poglavniče, dakle remetio javni red i mir.
Danas , dana 17. veljače 2015. godine zbog te pjesme izdan je uhidbeni nalog i koprivnička policija pokušala me uhititi. U popodnevnim satima ukinut je taj uhidbeni nalog.
Zbog ovih progona, danas, dana 17. veljače 2015. godine otišao sam u Ravnateljstvo policije u Zagrebu , gdje sam tražio da se prekine politički progon i iznio sve detalje o svim montiranim i oslobađajućim presudama. Također, Hrvatski helsinški odbor zaprimio je svu dokumentaciju o mom političkom progonu od strane policije i oni mi daju podršku.
Dragovoljac sam Domovinskog rata i u obranu Hrvatske odlazio sam sa pjesmama „Marjane , Marjane“ i „Evo zore, evo dana“. Nisam se 1991. godine bojao četnika ni JNA pa se ne bojim ni ovih progona. Hrvatsku smo stvorili, drugovi nema više Jugoslavije ! Ti JUGOFILI danas dopuštaju nošenje Jugoslovenskih i četničkih zastava u Hrvatskoj ( POLICIJA IH NE DIRA NITI PROGONI ) ali im smeta sve što je HRVATSKO !

POZIV MEDIJIMA
U četvrtak 19. 02. 2015. godine s početkom od 08, 00 sati imam raspravu na Prekršajnom sudu u Koprivnici zbog naše pjesme Evo zore, evo dana . POZIVAM MEDIJE DA DOĐU I BUDU PRISUTNI NA RASPRAVI. MOLIM VAS DA SE NAJAVITE SUTKINJI ZVJEZDANA JURIĆ KOVAČEVIĆ NA BROJ TELEFONA 048 280010.

Nakon rasprave u 09, 30 sati sazivam tiskovnu konferenciju ispred Prekršajnog suda , Hrvatske državnosti 5 A u Koprivnici. Na tiskovnoj konferenciji govorit ću o svim montiranim postupcima , a ispred novinara dokazat ću da me ti JUGOFILI NE MOGU I NEĆE SLOMITI, TE ĆU JAVNO PRED MEDIJIMA OTPJEVATI PJESME „ MARJANE, MARJANE „ i „ EVO ZORE, EVO DANA „ !!!!!
POZIVAM SVE PRAVAŠE, BRANITELJE DOMOVINSKOG RATA, HRVATICE I HRVATE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DOĆI, DA MI SE PRIDRUŽE U PJESMI !
OVO JE HRVATSKA !!
Bog i Hrvati !
Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec