Ostojić je dao uhitit predsjednika A-HSP-a Dražena Keleminca

0
806

keleminecOstojić je dao uhitit predsjednika A-HSP-a Dražena Keleminca. Keleminec se javio iz policijskog vozila našoj redakciji;” Uhićen sam prilikom šetnje prema grobu Ante Starčevića!”

Uz Keleminca uhićeno je uže rukovodstvo stranke. Iz vozila smo prepoznali glas Vladimira Kinđerskog, koji nam potvrdio uhićenje. Potvrdio je da su kao rukovodstvo stranke bili vrlo miroljubivi i nisu stvarali nerede, već su htjeli se pokloniti najvećem sinu hrvatske politike  Anti Starčeviću . Bez  užeg rukovodstva, na grobu Ante Starčevića postrojila se stranačka vojska, izmolila molitvu i razišla se bez ijednog izgreda. Nije jasno zašto je rukovodstvo odvedeno u postaju, ako su ostali pravaši  i bez njih ipak održali obećanje te njih 50 je postrojeno uz grob. Policija nije uzela mobitele uhićenima, koji su razgovarali sa našom redakcijom.

Ministar Ostojić je prvo dozvolio skup na Trgu Bana Jelačić, da bi kasnije uz stalne provokacije komunističkih medija skup bio zabranjen. Nije zabranjeno neovlašteno provaljivanje u stanove u režiji Živoga zida, nije niti zabranjeno urlati iz usta Mirjane Mirt “Ovo je Srbija”, pa niti provokacije Zorana Ercega prema invalidima u kolicima na adresi Savska 66… Državna anarhija se nastavlja…

hop-portal.com