Pupovčev velikosrpski projekt, jedini je privredni projekt Srba

0
970

pupi 2Pupovac je vladar neke stvarnosti. One njihove. Nestvarne, a tako stvarne. Presuda za genocid u Haagu govori da je Pupovac svih ovih godina dobro radio za Srbiju. Biro Krajine u Srbiji bio mu je dobra kordinacija. Plaćen od srpske vlade taj biro je imao ustroj ministarstava, koja će doći na naša područja prema planu velikosrpskih ideja.  Savo Štrbac i Veritas kao organizacija progonili su hrvatske branitelje, a naša policija kao u slučaju Marić promtno je pomagla tom bolesnom projektu. Još za vrijeme Sanadera Pupovac je uspio instalirati  srpske teroriste u vlast. Očiti primjer je Vojislav Stanimirović. Pupovac je tim potezom otvorio pandorinu kutiju.Od tada srpski teroristi su svuda, čak i u policiji. Jedan baš sada tuži branitelja  Soldu, kao predsjednika Županijske skupštine Sisačko-moslavačke, snajperist srpski Rkman, uvrijeđen  što je kao četnik  proglašen četnikom. Pa i on je branitelj, ali pupovčeve Hrvatske. Sve su to zasluge Pupovca.govna vukovarska

Kada vidimo priču o Pupovcu, vidimo da jabuka nije pala daleko od četničkog stabla. Braća su četnici, a Milorada je svojevremeno podržavao Tadića u srpskoj kampanji za predsjednika i sa njim kao građanin druge države išao okolo po skupivma. Tko je Tadić? Njegov otac je napravio velikosrpski projekt Memorandum SANU 2, kojim se Hrvatska sustavno posrbljuje. Zato srpska i naša prosrpska medijska javnost  grakće u obranu Pupovca. On možda nije četnik, ali je velikosrbin. Društvo u kojem je, to itekako potvrđuje. Koliko je jak govori i napad na posrbicu Josipovića, koji kao predsjednik Hrvatske nije smio zucnuti protiv ovog ozlogašenog Srbina, koji sustavno dijeli Srbe od hrvatskog društva.

Srbe je uveo u tešku izolaciju. Oni žive u  smišljenom u novom srpskom getu,  puni ih mržnjom, kako bi opet izdali Hrvatsku. Nikada ne reagira na četničke pjesme, a naš portal ga je uhvatio na jednom svadbi, kada tragikomično izigravao Srbina, koji zna plesati užičko kolo. Ne zna, pleše dobro za lovu. Tko je to vidio, jasno je shvatio da njega Srbi ne zanimaju. Njega zanima novac. Stanovi po inozemstvu su dokaz da se dobro živi na uštrb srpske nacionalističke gluposti. Srbi u biti ništa drugo i ne znaju osim sijati velikosrpski projekt. Jedini privredni projekt Srba. On je privredni subjekt za Hrvatsku. I za mržnju prema Hrvatskoj prima hrvatske kune. Čak i njegov novinski  list dobiva novac od naše vlasti za vrijeđanje Hrvata. On je produktivan, a hrvatski stav ekstreman.

Ako to spoznate on i slični velikosrbi vas žele tužiti. Naš portal je prvi objavio slike hrvatskoj policajca, nekada aboliranog četnika, kako šara po Dinamovom autobusu, srpske oznake, njegov sin se slika sa srpskom zastavom pred Vukovarom i naravno ta velikosrpska žgadija nas je htjela tužiti, jer ometamo velikosrpski projekt u Hrvatskoj.

Igor Drenjančević