Štakori u Živom zidu i sumnjive tvrtke oko vodeće kleptomanke Živog zida

0
1434
pernar post-To su djeca funkcionera čiji očevi iz pozadine već godinama upravljaju pokretom i oni sad žele to isto, svaki put je pokrivač drugi; komunizam, Tito i partija, domoljublje ili lijeva orijentacija i popularni anarhizam – rekla je jedna naša čitateljica i dobra poznavateljica sektaškog pokreta Živi zid. Danas se na stranicama te stranke vodi linč protiv HOP.hr i uredništva. Njihov najveći argument je vrijeđanje i nazivanje novinara po onoj boljševičkoj –  štakorima. Štakori? Govori li to više o ovom pokretu koji sisa krv već uništenih ljudi?  Nikoga nikada ovaj pokret, a danas stranka  nije spasio, a traži vaše donacije za neuspjeh. Vladimira Palfi je kleptomanka sa policijskim dosjeom, a njezini Međimurci potvrđuju takvo njezino ponašanje i ranije po supermarketima županije. Živi zid je branio osuđenu kriminalku Prežec, branio je ženu ratnog zločinca, ali nije branio poštene građane, ukoliko su članovi HDZ-a. Živi zid je maltretirao pozivima obitelj iz Frankopanske ulice, jer su odbili njihovu kvazi zaštitu… njima je nazamislivo da ih netko odbije! Obitelj iz Frankopanske ulice molila je nas za pomoć i obranu protiv te sekte gnjavatora.
Živi zid prima donacije na privatne račune, a oni to objavljuju na svojim stranicama. I to vlast dozvoljava. Očevi velikih živozidaških bundžija su situirani u državnim službama i u članstvu vlasti… Bivša tajnica Živog zida iz Rijeke jasno ih proziva za zaštitu kriminalaca i potpisuje tu optužbu. Mnogi ljudi svjedoče o njihovoj bahatosti  kada odabiru svoje branjenike – ili bolje rečeno žrtve. Kakva je to obrana doma, kada na kraju država te iste obitelji  izbacuje na ulicu te izriče kaznu od 5000 eura za ometanje te iste deložacije?! kome treba takva pomoć?! Govore o štakorima u redakcijama, a sve smrdi po štakorima u sekti živozidaša… To je ekipa nesvršenih studenata, koji ne znaju završiti škole, ali znaju pamet prodavati i baš ništa ne riješti! Svi su za njih polupismeni, ali oni su pismeni toliko da ne mogu niti jedan fakultet završiti.
Zanimljiva je priča i o Vladimiri Palfi u njezinoj radničkoj praksi, koju nećemo označiti kao štakor woman, jer glumi cat woman, malo krade po buticima, a malo vodi tvrtke poput cat woman, nesvršena studentica je jedina zaposlena u tvrtci, kako kažu živozidaši:

PONTES FIDEI d.o.o. Zagreb,  PONTES FIDEI d.o.o. za projektiranje i graditeljstvo, kontakt oib 06165206555, adresa: Zagreb, Josipa Prikrila 17, telefon: 01 5587896,  osnovni podaci, tijelo: Trgovački sud u Zagrebu, godina osnivanja: 2007., registracijski broj: 080609632, djelatnost: 41.10. Organizacija izvedbe projekata za zgrade (NKD 2007) veličina 1 – mali, porijeklo kapitala 100% domaći kapital, ključne osobe: direktorica Narcisa Friben, dipl.ing.građ.
Palfi je cat woman za slijedeće:
registrirane djelatnosti projektiranje, graditeljstvo, nadzor, stručni poslovi pripreme i izvođenje studije utjecaja na okoliš, sručni poslovi prostornog uređenja, kupnja i prodaja robe, obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu, poslovanje nekretninama, zastupanje inozemnih tvrtki, izdavanje knjiga energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi, proizvodnja i uzgoj uzgojno valjanih životinja, oplođivanje domaćih životinja, poljoprivredna djelatnost, integrirana proizvodnja poljoprivrednih proizvoda, poljoprivrednosavjetodavna djelatnost, proizvodnja pčelarskih potrepština, ekološka proizvodnja, prerada, uvoz i izvoz ekoloških proizvoda, proizvodnja sjemena, proizvodnja sadnog materijala, usluge informacijskog društva, prijevoz za vlastite potrebe, djelatnost proizvodnje i stavljanja na tržište predmeta opće uporabe djelatnost nakladnika prerada i konzerviranje voća i povrća proizvodnja alkoholnih i bezalkoholnih pića i napitaka.
I sve to obavlja navodno jedan jedini čovjek odnosno žena, tzv. cat woman Vladimira Palfi kodnog naziva JELKA. Nekada pomaže Sinčić, kodnog naziva BOR. Nije li ta tvrtka sa jednim zaposlenim čudo od tvrtke i koliko su ta tvrtka i njen račun bitni za krvnu sliku Živog zida? Jedini stvarno zaposleni je vlasnica, stara 60 godina, a Jelka i Bor nešto rade za ovu vrhunsku tvrtku?  Štakori jedu strvine, a neradnici sišu donacije, pa kada ih prozovete za činjenice koje govore istinu o njima, onda oni zovu na linč.
 
hop-portal.com
 palfi klikni na fotografiju