Vlast podijelila branitelje i “branitelje”, sukobom želi izvanredno stanje!

0
890

erceg i mladićSDP-a postaje stranka opasnih namjera. Ne zna riješiti sukob branitelja i sdepeovskog ministra. Što to konkretno znači? Nesposobnost. Vlast je ovdje da rješava probleme, a ne da ih stvara. Ova vlast stvara probleme. Ne rješava. Da li bi bilo sukoba branitelja i tzv. branitelja da je riješen problem u 4 mjeseca? Ovako problem  vlasti rješavaju nekakvi tzv. branitelj Erceg i prostakuša Mirt, dvoje marginalaca obavljaju posao ministra branitelja, žele rastjerati branitelje. I to čine huškajući gladne na branitelje.

Apsurd našeg društva je upravo u činjenici da narod gladuje, a tzv. prosvjednici umjesto napada na vladu, napadaju branitelje! Samo budali ovo nije sumnjivo. i danas ovo dvoje bestidnika napadaju invalide u šatoru. Mogu li u tome uspjeti? Ne mogu. Normalnih je više, a istina je još uvijek božja kategorija. Lažni branitelj i njegova histerična pomagačica su označili branitelje fašistima, oni u kolicima su fašisti, ali žena koja im psuje majke i djelo- je demokrat. Tko može vjerovati u takav scenario? Vikalo se Srbija, Srbija po Zagrebu na skupu te jogurt revolucije i to će Hrvatima dati vjeru da stanu uz ove moralne nakaze?  Zar je najveći problem šator u državi nezaposlenih? Što je sa privredom? Bankama? Ovrhama? Bušenjem Jadrana? Gdje su investicije? Zar ćemo sve pohapsiti i protjerati na Goli otok?

Poštovanje osobe u kolicima je osnova kulture i vrijednosti, psovati invalide može samo invalid na mozak. Prošle subote zabranjeno je okupljanje pravaša na grobu Ante Starčevića, jer bi vjerojatno uznemirili mrtve, ali vlast dozvoljava okupljanje tzv. branitelja da napadaju invalide rata. Sramotno.

Ovaj snimatelj iza Mladića je Erceg.

I.Drenjančević