HOP

Spašavanje Imunološkog zavoda ometa bankovna provizija

Ovako sam sročio molbu upravi Hrvatske poštanske banke da se odreknu naknada kod uplata komanditnih uloga građana za kupnju Imunološkog zavoda.

Dr Srećko Sladoljev
Savjetnik uprave Imunološkog zavoda

Gđa Dubravka Kolarić, član Uprave HPB-a
G. Tomislav Vuić, Predsjednik uprave HPB-a
Hrvatska poštanska banka, Jurišićeva 4, Zagreb
pr@hpb.hr
U Zagrebu, 17. ožujka 2015. g .
Poštova gđa Kolarić, poštovani g. Vuić,

Imunološki zavod d.d zatrpan je pozivima sugrađana koji uplatama u komanditno društvo Visia Croatica žale pomoći spašavanju strateških proizvodnji i nacionalnog ponosa zemlje. Ozbiljno prigovaraju samo na visinu bankovne provizije za uplatu (6 kn) koja je uređena uvjetima poslovanja.

Predlažem da za izvanrednu situaciju izmijenite/ donesete drugačiju poslovnu odluku te se odreknete naknade u korist komanditnih uloga. To nije veliki iznos za Vašu/ Našu banku, ali je snažan poziv štedišama i reklama koju novcem ne možete platiti. Povjerenje ne možete kupiti novcem! Povjerenje zaslužujete samo djelima! Ukoliko tako postupite, poslovna odluka HPB-a biti će udarna vijest, a dokazati ćete da ste uistinu ono kako se predstavljate na Vašim internetskim stranicama, cit. „osnovne organizacijske vrijednosti HPB-a su solidarnost i društvena odgovornost …..“, naša je vizija cit. „potpora hrvatskom gospodarstvu i društvu s ciljem dugoročnog rasta i razvoja…“, ističete kako ste, cit. „nacionalna banka na korist društva u cjelini! …“

Ovaj poziv na solidarnost s građanima biti će objavljen na svim društvenim mrežama potpore spasu Imunološkog zavoda.
S poštovanjem, Dr Srećko Sladoljev