Petrina : ‘ Sinčić laže!’

0
1157

stipe-petrina-300x195IVAN VILIBOR SINČIĆ, lider Živog zida, u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” najavio je potencijalnu suradnju s načelnikom Primoštena Stipom Petrinom. Sinčić tvrdi da je Petrina tražio da se sastane s predsjednicima Živog zida, te da im je predlagao koaliciju na parlamentarnim izborima.

Petrina je još nakon prvog kruga predsjedničkih izbora u razgovoru za Index najavio mogućnost suradnje sa Sinčićem. No, nakon Sinčićevog gostovanja kod Aleksandra Stankovića imao je potrebnu istaknuti da mladi supredsjednik Živog zida ne govori istinu o okolnosti njihovog sastanka.

“Uf, uf, kako mladi Ivan Vilibor Sinčić (ovo govorim pristojno) ne govori istinu na nacionalnoj TV kada kaže da smo se sastali na moj zahtjev”, napisao je Petrina na Facebooku i dodao:

“E, Ivane, nije dobro da mlad čovik govori takve neistine. Istina je da smo se sastali na vaš zahtjev i to četverostruku. Dakle, najprije me kontaktirao vaš član predsjedništva, pa Pernar, pa meni jako simpatičan i lucidan Jakov Perica, pa vaš aktivist iz Primoštena Mario Furčić, pa ste tek poslije toga došli kod mene Ivane. Dakle na vaš zahtjev, kada kažem vaš mislim na Živi zid. Nije dobro Ivane govoriti neistine jer se to prije ili kasnije obije o glavu”.

U komentarima ispod svog statusa Petrina tvrdi da Živi zid u zadnje vrijeme vuče krive političke poteze. Ne krije da im je predlagao svojevrsnu koaliciju, ali očigledno mogućnost suradnje više ne postoji.

“Da sam mu predlagao koaliciju? Jedan vid i jesam, ali njima je najvažnije da se uhljebe, a takve koalicije mene ne zanimaju”, kaže Petrina.

index.hr