Keleminec: Moj odgovor srpskom portalu o Šešelju

0
1228

dražen kSRPSKI PORTAL www.srbin.info ZATRAŽIO JE POVODOM NAŠEG SPALJIVANJA ZASTAVE SRPSKE RADIKALNE STRANKE MOJ INTERVJU I POSLALI MI PITANJA. PROČITAJTE ŠTO SAM IM ODGOVORIO !

Zašto ste zapalili zastavu Srpske radikalne stranke? Zar je baš ona pretnja Hrvatskoj?
Autohtona – Hrvatska stranka prava uzvratila je Srpskoj radikalnoj stranci i Vojislavu Šešelju na spaljivanje Hrvatskog barjaka , spaljivanjem njihove stranačke zastave. Hrvatski barjak je naša svetinja, a onaj koji spali našu svetinju, mora očekivati da ćemo uzvratiti na bilo koji način.

Zašto vam Šešelj smeta?
Vojislav Šešelj je po nacinalnosti Hrvat i po nama najveći ološ i zločinac. Zanimljivo da danas Hrvat vodi četnike i da je četnički vojvoda ? U Srbiji nema niti jedno prezime Šešelj ali zato u Hrvatskoj Šešelja ima mnogo. Šešelj je sudjelovao u agresiji Srbije na Hrvatsku , sudjelovao u masovnom zločinima i za Šešelja jedino moguće riješenje je doživotni zatvor u kojem će sigurno završiti. Autohtona – Hrvatska stranka prava proslavit će njegov odlazak u Haag, a neka ne zaboravi našu parolu “ Na ljutu ranu, ljutu travu “.

Govorite o hrvatskom Zemunu, kada je to Zemun ikada bio Hrvatski grad?
A od kad je Šešelju Virovitica , Karlobag , Karlovac ili Knin srpski grad ili srpski teritorij ? Zemun je pod tursku vlast pao 08. srpnja 1521. godine, a pao je nakon žestoke borbe predvođene Hrvatom Markom Skoblićem. Zemun 1739. godine dolazi pod Austriju i postaje pogranični grad. 1745. godine osniva se Srijemska županija u kojoj je Zemun glavni grad, a koja je upravno pripala Kraljevini Hrvatskoj i Slavoniji. Dana 08. lipnja 1871. godine Zemun dobiva status slobodnog carskog grada i u sastavu je Hrvatske. Hrvatski jezik 1881. godine postaje službenim jezikom u Zemunu. Godine 1895. grad je izravno podređen Zemaljskoj vladi u Zagrebu i tako je ostalo do Prvog svjetskog rata. Dana 5. srpnja 1918. godine postrojbe Kraljevine Srbije ušle su u grad i okupirale ga. Od 1941. do 1945. godine Zemun je ponovno u sastavu Nezavisne Države Hrvatske, a okupacijom komunista od 22. listopada 1945. godine pa sve do današnjeg dana otet je Hrvatskoj i pripojen Srbiji. Šešelj je rekao da će na tenku doću u Hrvatsku, a mi mu poručujemo da će bježati kao i njegovi četnici iz Knina i samozvane Republike Srpske , onda bi se moglo dogoditi da Zemun bude vraćen Hrvatskoj.

Kako možete da napadate četništvo, a da pritom rehabilitujete ustaštvo?

Hrvatski narod je nasilno uguran u sastav Kraljevine SHS. Atentatom u beogradskoj Narodnoj skupštini 20. lipnja 1928. godine na Stjepana Radića i proglašenjem diktature kralja Aleksandra 06. siječnja 1929. godine, te zabranom svih stranaka, jedino riješenje za Hrvatski narod je bio ustanak i oslobađanje Hrvatske od okupacije Srbije. Tako su mnogi časni Hrvati ustali za uspostavom Nezavisne Države Hrvatske. Tako su nastale Ustaše, to je naša povijest koje se mi ne sramimo već ponosimo. Ponovno ste nas okupirali preko komunističke Jugoslavije , ali naša težnja za Nezavisnom Državom Hrvatskom je jaka, naš ponos je jak, naš moral je jak i ovom prilikom vas upozoravam, nemojte više ni pomisliti osvajati naš teritorij. Hrvati nisu 1991. godine došli u Srbiju paliti, razarati i ubijati već su četnici uz pomoć JNA došli u Hrvatsku. Izgubili ste rat, a četnici su učinili mnoge zločine. Sjetimo se samo Vukovara i ovčare, sjetimo se Kijeva i Škabrnje. Zato prste k sebi četnici, jučer su bile Ustaše , danas su Hrvatske domoljubne snage. Bog i Hrvati ! Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec
NA SLICI PRVI S LIJEVA 1991. GOD. U ZAPADNOJ SLAVONIJI !

Dražen Keleminec