Gradske stanove namijenje za sirotinju Palfi i Sinčić koriste za jeftino stanovanje i tulume?!

0
1018

ŽIVI ZID - GRADSKI STAN - BOLNIČKA 2Udruga za zaštitu i pomoć žrtvama deložacija  pod imenom Stop deložacijama čija je predsjednica Vladimira Palfi od Grada Zagreba 2013 godine dobila je na raspolaganje dva gradska stana za pomoć žrtvama deložacija.  Prostor u Preradovićevoj 44, površine 58,40 m2 koji  Vladimira Palfi i  bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić koriste za sebe i u njemu žive za cijenu nešto veću  od 200 kn mjesečno, koju su dužni plaćati Gradu Zagrebu. Tko to od nas ne bi želio?

Drugi stan nalazi se u Bolničkoj cesti 3-a površine 108,00 m2. Stanove su dobili po diskrecionoj odluci gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića samo tri tjedna nakon registracije Udruge i to  na rok od četiri godine. Neke udruge ne mogu dobiti 1000 kuna, ali ova tek osnovana dobiva 2 stana… I kada pogledate  taj labirint oko Palfi, Pernara i Sinčića, tu je hrpa udruga, ova navedena, pa Živi zid,  stranka Savez za promjene, sad su svi ti ljudi stranka Živi zid, stalno sebe prikazuju kao nešto novo, novu stranku, a zapravo su nešto staro i do sada potpuno neefikasno. Svaka tzv. nova udruga uvijek daje ista lica…ŽIVI ZID - GRADSKI STAN - BOLNIČKA 3 

Prema informaciji iz Grada Zagreba,  uvjereni su kako su stanove dodijelili za plemenite  namjere – za pomoć deložiranim građanima. Vladimira Palfi, predsjednica Udruge Stop deložacijama i podpredsjednik Udruge Ivan Vilibor Sinčić  na pitanja novinara odgovarali su da su stanove namjestili opremom iz donacija, o čemu su bili i objavljeni stutusi  na njihovim facebook profilima jer su tražili vozače-volontere  za prijevoz namještaja, a primili su i brojne donacije.  Pogledajte kako izgleda stan koji je dodijeljen Udruzi za zaštitu i pomoć žrtvama deložacija koji se nalazi na adresi Bolnička cesta 3-a – i to površine 108,00 m2. Koliko bi se tamo korisnog moglo napraviti, a za zaključiti je da služi za ništa.  Tulume?

3 hop-portal.com