MILANOVIĆ PROVOCIRA HRVATE SA KOMUNISTIČKIM PAROLAMA

0
1046

tile 2Kad premijer u Hrvatskoj uzvikuje “No pasarán!” premijer Hrvatske krši zakon zbog izgovaranja i učestalog ponavljanja slogana “No pasarán!” koji je čista komunistička provokacija. I pljuvanje u lice Hrvatskom narodu! “No pasarán!” je uzrok ubojstva, robijanja i raseljavanja Hrvata kroz desetljeća i uzrok Domovinsko – obrambeno oslobodilačkog rata.

Izgovaranjem i ponavljanjem slogana premijer Hrvatske zna kako je slogan čvrsto vezan uz totalitarni komunistički zločinački režim u mjeri koliko je “Heil Hitler” vezan uz nacizam i Adolfa Hitlera.

Izgovaranje slogana “No pasarán!” je poticanje na mržnju i duboka uvreda Hrvatima koji su direktne i indirektne žrtve postojanja KPH/KPJ i njihovog zločinačkog djelovanja kroz desetljeća. Slogan “No pasarán!” ubio je, silovao, i zatvarao u logore Hrvatske kćeri i sinove Domovinsko obrambeno oslobodičakog rata. Kad premijer izgovara “No pasarán“ Hrvatskom odjekuje jecaj milijuna ljudi, duh žrtava se budi!.

• Kako je skovan slogan No pasarán /”neće proći”/ Isidora Dolores Ibárruri Gómez, poznata i kao La Pasionaria obnašala je dužnost generalne sekretarke /glavna tajnica/ Španjolske komunističke stranke od 1945. do 1960., a zatim i predsjednice stranke do svoje smrti. Za vrijeme Španjolskog građanskog rata Isidora Dolores Ibárruri Gómez skovala je slogan No pasarán /”neće proći”/, koji se koristio kao ratni poklič komunista.

Carmen Tomašić